Bakan Varank'tan muhalefete 'sokak kabadayısı' eleştirisi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Muhalefet, bir sokak kabadayısının hezeyanlarından medet umar halde" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2021 10:40 GÜNCELLEME 27.05.2021 11:18 SİYASET
Bakan Varank'tan muhalefete 'sokak kabadayısı' eleştirisi
Bakan Varank'tan muhalefete 'sokak kabadayısı' eleştirisi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Konferans Salonu'nda “Türk Standardları Enstitüsünün 60. Olağan Kurul Toplantısı”nda katıldı.

Bakan Varank, "Türkiye’de siyaseten bir başarı elde edemeyen muhalefet, bir sokak kabadayısının hezeyanlarından medet umar hale gelmiş. Türkiye’nin suç örgütleriyle kol kola girmiş, çetelerle ağız birlikteliği yapan bir muhalefetle kaybedecek tek bir dakikası bile yoktur." dedi.

'Erdoğan şimdi ne yapacak' diyenlere Erdoğan'dan tarihi cevap

AK Parti'den son dakika Süleyman Soylu açıklaması! Sedat Peker'in iddialarına sert yanıt

Süleyman Soylu'dan Erdoğan açıklaması

Erdoğan'dan son dakika Süleyman Soylu açıklaması! Suç örgütlerine resti çekti....

Trabzon Dernekleri Federasyonu’ndan Bakan Soylu’ya destek

YORUMLAR 4
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    '' İnançlı bir kişiyle haşa ALLAH yoktur diye dalga geçiyorlardı... Arkadaşımız iyi ce bunalınca tamam farz edelim ki yok; ben oruç için boşuna aç kalıyorum, namaz için boşuna yatıp kalkıyorum iyi de ben var olduğunu iyi biliyorum da var ise sizin haliniz nicedir..'' Ogün arkadaşımın verdiği cevaptan çok mutlu olmuştum... Şimdi sizlere soruyorum kimler nelerden medet umuyorlar bilmiyorum ama eğer anlatılanlar ve konuşulanlar doğru ise sizlerin halini bile düşünmek istemiyorum....
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    lafa bak hizaya gel. eğer dedikleri iftira ise ve sen de bunun yayılmasına katkı sunuyorsan senin halin nicedir? terörle mücadelede yaşanan başarı ortadayken bir çete liderinin ortaya attığı ama kendinin bile ispatlayamadığı iddialara inanmak nedir? ben zahire bakarım, zahirde de cumhuriyet tarihinin en başarılı içişleri bakanını görürüm. gerisi sokak dedikodusundan öteye geçmez.
    Cevapla
  • VKARA 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyleyse böyleyse diyerek suizan ederek devlet yönetilmez.
    Cevapla
  • rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyorsun bakanım kutluyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR