AK Partili İlçe başkanının kardeşine silahlı saldırı

Son dakika haber: Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Hazro ilçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu'nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu'nun kullandığı otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2021 14:41 GÜNCELLEME 19.06.2021 14:41 SİYASET
AK Partili İlçe başkanının kardeşine silahlı saldırı
AK Partili İlçe başkanının kardeşine silahlı saldırı

Son dakika haberi: Saldırıda sürücü Mehmetoğlu, otomobilden atlayarak yaralanırken güvenlik güçleri ise saldırgan ya da saldırganların yakalanmasına yönelik operasyon başlattı.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇILDI

Olay, Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde gece 01.30'da meydana geldi. AK Parti Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu'nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu, şahsına ait otomobille ilçe girişine geldi. Bu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobile uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Silah sesleri üzerine kısa sürede olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edilirken, olay yerine gelen ekipler otomobili cadde üzerinde sürücü Mehmetoğlu'nu da yerde gördü. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sürücü Mehmetoğlu gelen ambulansla Hazro İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü Mehmetoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu, saldırı sırasında arabadan atlayarak ayağının burkulduğu öğrenildi.

Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştirenlere yönelik çalışmalarını sürdürürken ayrıca olayın terör saldırısı olup olmadığı da araştırılıyor.

DÜN DE İLÇE BİNASINA SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde AK Parti Hani ilçe binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotoflu saldırı yapıldı. Molotoflu saldırı düzenleyen şahıs ile ona gözcülük yapan zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

 

YORUMLAR 77 TÜMÜ
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdp kınar mı... Malesef ışık tutar..... Dağlar bitiyor... Sıra içerideki itlerde....
    Cevapla
  • Türkiyem 2 yıl önce Şikayet Et
    başaramayacaksınız, şeytanın askerleri abiniz abd başaramadı. topu size havale etti. kk sizin kardeşiniz, meralda ablanız, temelde bastonunuz, gelecek deva aparatifiniz.
    Cevapla
  • Eyüp1 2 yıl önce Şikayet Et
    Cehape kınar mı acaba bunu.
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Pkk lilar yapmistir daha etkili sekilde mücadele edilmeli seferberlik ilan edilmeli herkeze silah verilmeli pkk yi destekleyen ülkelere karsilik verilmeli atesi atesle terörü terörle yenersin
    Cevapla
  • Sultan Alparslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Pekeri ürdüren büyük itler içeride de kaos çıkarmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR