Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Bir ömür ailesine kol kanat geren, her türlü imkânını, vaktini, birikimini evlatlarının geleceği için seferber eden tüm babalarımızın Babalar Günü’nü tebrik ediyorum.' mesajını paylaştıi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2021 14:34 GÜNCELLEME 20.06.2021 14:34 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü dolayısı ile bir mesaj paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı şu şekilde:

Bir ömür ailesine kol kanat geren, her türlü imkânını, vaktini, birikimini evlatlarının geleceği için seferber eden tüm babalarımızın Babalar Günü’nü tebrik ediyorum.

Başta şehitlerimiz olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm babaları, büyüklerimizi rahmetle yâd ediyorum.

YORUMLAR 3
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Hristiyanların tüm günlerini kutlar olduk. Sanki ihtiyacımız mı var ? Babamın elini her gün öpüyorum, hristiyanlar gibi 18imde evden ayrılıp sadece babalar günü aramıyorum. Ayrıca peygamber efendimiz bir hadisi şerifinde yalnız İslami bayramları kutlamamızı istemiştir. Başka kavimlere benzeyenin onlar gibi olacağını söylemiştir.
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    Baba sen yoksun şimdi , tam bir yıl oldu aramızdan ayrılalı, yokluğun bir hançer gibi saplandı yüreğimize, hani derler ya , baba kocaman bir dağdır, işte o dağımız yıkıldı bizim babam elini öpemedim , canım babam diye sarılamadan, , babalar gününü kutlayamadım ilk defa , Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun. B A B A M.
    Cevapla
  • Gül İzmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Babalar gününüz kutlu olsun SN CUMHURBAŞKANIM....İYİKİ VARSİNİZ☘️
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR