Bahçeli'den AYM'nin HDP kararına ilişkin ilk açıklama, Kılıçdaroğlu'na çağrı

AYM'nin HDP kararının hayırlı olduğunu belirten MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na, "Elini vicdanına koyup söylesin. Kimin yanındadır? Bölücülüğü mü destekliyor, yoksa Türkiye'nin yanında mı yer alıyor?" çağrısı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2021 11:07 GÜNCELLEME 22.06.2021 11:52 SİYASET
Bahçeli'den AYM'nin HDP kararına ilişkin ilk açıklama, Kılıçdaroğlu'na çağrı
Bahçeli'den AYM'nin HDP kararına ilişkin ilk açıklama, Kılıçdaroğlu'na çağrı

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 18-20 Haziran'da düzenlenen çalıştayda konuşan Kılıçdaroğlu yine baltayı taşa vurmuştur. Nüfusun yüzde 54'ünün CHP'li belediyeler tarafından yönetildiğini vurgulamak potansiyel ayrımcılığın diğer bir şeklidir. Kılıçdaroğlu'nun ağzındaki bakla zehirlidir. 

Kılıçdaroğlu hazine bulmadı, darphane kurmadı. Ortaya çıkan faturayı cebinden ödemedi. İhtiyaç sahibi vatandaşımıza ne verildiyse helal hoş olsun. Milletimizden toplanan vergilerle muhtaçlara ulaşıldı, yardım bekleyenlerin elinden tutuldu. Her belediye başkanı görevinin gereğini yapmış, Kılıçdaroğlu da böbürlenmiştir. İşte bu ayıplı bir siyasettir. 

HDP'YE KAPATMA DAVASI

AYM'nin kararı bize göre hayırlı bir gelişme. Eğer hukuk varsa, adalet hakimse, terörün siyaset ayağı hiçbir ad altında açılmamak üzere kapatılmalıdır. HDP, Türk demokrasisine biçilmiş kefendir.

Kılıçdaroğlu elini vicdanına koyup söylesin. Kimin yanındadır? Bölücülüğü mü destekliyor, yoksa Türkiye'nin yanında mı yer alıyor? 

HDP BİNASINA SALDIRI
Provokasyon ve komplo olarak değerlendirilmelidir. Öyle bir gün seçilmiştir ki binada tek bir HDP'li yoktu. Saldırı günü HDP toplantısı iptal edilmiş. Bu katil gerçekte kimdir, HTS kayıtları çıkartıldı mı? Katilin Bozkurt işareti yapan fotoğrafı sanki bir yerlerde bekletiliyormuş gibi hemen servis edildi. Kılıçdaroğlu'na 'haydut devlet' dedirtenler bu işin neresindedir?

YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • bozok 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu da cevap vermiş .
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bahçeli siz ve bizler CHP nin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Başkanı nasıl olacak, tabii din düşmanı, teröristlerle iç içe, katmerli yalancı, iftiracı. Kimden destek alıyor, tabiki yargı dan. Neden şimdiye kadar ispatlandı ama dokunmadılar. Bunların yüzünden..... nefret etmeye bile başlıyorum.
    Cevapla
  • Acaba 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis kendini boşuna yorma onda ne akil nede vijdan var
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapma devlet baba körler gördü sağırlar duydu ne kadar illegal örgüt vatan haini varsa tarih boyunca CHP nin bünyesinden türemiş düşmanlarımızın içerdeki kolları olmuştur Mustafa Üstündağ 1978 de gerçek CHP li 6 kişiyiz bünyemizde illegal 96 örgüt var demişti necisten şifa beklenmez
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP BU ÜLKENİN GEZİ OLAYLARINDA BAŞ AKTÖRÜ OLMUŞTUR gezi öncesini hatirlayin LÜTFEN gaizler 04 e kadar duşmüş idi bu chp kafalilar milletin dukkanlarini taşladı taksimde memleket 20 yil geri gitti chp bu İŞTE.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR