Akşener'in Türkkan sessizliği! Darp edilen muhabiri yok saydı

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği hakkında sessizliğini bozan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarında, Türkkan'ın adamları tarafından feci şekilde darp edilen muhabire ise yer vermemesi tepki çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2021 15:15 GÜNCELLEME 23.06.2021 15:49 SİYASET
Akşener'in Türkkan sessizliği! Darp edilen muhabiri yok saydı
Akşener'in Türkkan sessizliği! Darp edilen muhabiri yok saydı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kaçak çiftliği hakkında da sessizliğini bozan Akşener, "Sayın Türkkan'ın açıklamaları var ama onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak ben, kim nerede ne yapmışsa tespit edip rezil etmezsem namerdim." şeklinde konuştu. Akşener'in açıklamalarında Türkkan'ın adamları tarafından darp edilen İHA muhabirine yer vermemesi ise tepkilere sebep oldu.

Akşener’in konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

“TESPİT EDİP REZİL ETMEZSEM NAMERDİM”

"İki gündür Sayın Lütfü Türkkan'ın meşhur çiftliği üzerine gagalanıyoruz. Bir basın mensubu arkadaşımız soru sormak istedi. Sayın Türkkan'ın açıklamaları var ama onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak ben, kim nerede ne yapmışsa tespit edip rezil etmezsem namerdim. Yıkıldı mı, yıkıldı. Tamam. İletişim Başkanı'nın eviyle ilgili bir şey çıktı ağzımızı açmadık. Tarihi eser meselesinin nasıl yürüdüğünü biliyoruz. Üzerinde tepinebilirdik, tepinmedik. Şimdi yandınız. Mademki devletten kiralanmış yerlere çökülmüş diye tabir ediliyor, şimdi ben takip edeceğim."

Lütfü Türkkan'ın adamları, çekime gelen muhabiri hastanelik etti!Türkkan'ın adamları, muhabiri hastanelik etti!

YERLİ AŞI AÇIKLAMASI

"Erdoğan'ı uyarmak istiyorum yerli aşı meselesinden siyaset devşirmeye çalışıp da böyle önemli bir sürecin baltalanmasına müsaade etme. Bırak Sağlık Bakanlığımız süreci olması gerektiği gibi yürütsün. Bu konuyu da algı operasyonuna kurban edersen bu sefer altında kalırsın."

“O PULLARI İMHA EDİN”

"Bu fevkalade muhafazakar arkadaşlar Dodik için hatıra pulu bastırdılar. Boşnak düşmanı Dodik'in namına pul bastırma peşinde. Bu sözde muhafazakarlığa bakar mısınız, yazıklar olsun size ve zihniyetinize. İnancımıza göre, o pullarda kullanılan mürekkep değil Müslüman kanıdır. O pulları imha edin"

AKŞENER'İN MKE YORUMU

"Milletine yabancılaşan, acılarını görmezden gelen bir iktidar ömrünü tamamlamış demektir. Bir de yalan söylüyorsa uzatmaları bile tamamlamış demektir. Ne Sayın Erdoğan ne arkadaşlarında utanma göremiyoruz. Hizmet siyaseti yaptıkları masalını anlatmaya devam ediyorlar. Gençler iş bulamazken 10 maaş vermeye devam ediyorlar. Esnafımız, çiftçilerimiz iflasın eşiğindeyken yandaşlara tıkır tıkır ödemeye devam ediyorlar. Tank-paleti peşkeş çektikleri yetmiyormuş gibi MKE'yi özelleştirmeye hazırlanıyorlar. Ordumuzun mühimmatımızın önemli bölümünü üreten bu fabrikayı peşkeş çekmeye utanmıyorlar. Utanmıyorlar, çünkü milletimizin gerçekleri umurlarında bile değil. Birinci öncelik saray sefasının sürmesi"

“BİZ PERDELEMEYE ÇALIŞTIK”

"Adana'da çiftçiler beni durdurdu. Soğan ve karpuz üreticileri ben ağızımı açmadan konuştular. Karpuz üreticisi kardeşimiz, ağladı. O canı yanan çiftçi çok feveran etti. Basına bu arkadaşın söylediklerini yayınlamayın dedik. Başına iş gelmesin diye perdelemeye çalıştık. Bitmişler, çökmüşler, o arkadaşımızı A Haber günlerce televizyondan vermiş. Sayın Erdoğan fakirle oynama, onları korkutma. Sen hakaret, tehdit ediyorsun. Biz birlikte boğuşalım, yapma. Sen o günlerden geçtin. Babalarımızın o gece eve yiyecek ekmek getiremediği bir neslin çocuklarıyız ne çabuk unuttun. Sade suya tirit bandırdığımız çocuklarız biz, ne çabuk unuttun. Yazıktır, günahtır yapma, yaptırma. Meral Akşener'i bozmak için, iftira etmek için garibanı kullanma. Garibanla oynadığın zaman Gayretullah'a dokunur öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz. Yapma"

Akşener'in önüne soğan döken vatandaş: İYİ Partililer beni kandırdıAkşener'e isyan etti! "İYİ Partililer beni kandırdı"

“KINALI KUZULARA TAŞ DEĞERSE SENDEN BİLİRİZ”

"ABD, Afganistan'dan çekiliyor ama aklı havalimanında kalıyor. İç politikada ABD'ye etmedik laf bırakmayan Sayın Erdoğan bu işe gönüllü oluyor. Buradan Sayın Erdoğan'ı aklını başına almaya davet ediyorum. Türk askeri orada asla muharip görev üstlenmedi. Hiçbir güvenlik gerekçesi yokken, sen ABD Başkanı'na şirin gözükeceksin diye bu görevin izahı yoktur. Ayrıca para pul konuşmanın manası yoktur. ABD'li askerlerin canını kurtarmak için kendi askerlerini riske atma. Kınalı kuzuların ayağına taş değerse senden biliriz."

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 94 TÜMÜ
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    ükesini ve milletini yok sayandan ne olur?umulur ki yok olmaya mahkum olur.
    Cevapla
  • Torb 2 yıl önce Şikayet Et
    HDP nin kankasi olan sizler hâlâ konuşmaya utanmiyorsunuz. Lütfi Türkkan denen zat devletin arazisine çökmüş bunu haber yapanlarin kafasını gözünü patlatmış hâlâ savunuyorsun ya RABBİM seni bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahi bu "Gayretullah" sözcüğünü en çok kimler kullanıyordu?
    Cevapla
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk arka bahçesi hdp ile ortaklık yapanların mehmetçiyi ağzına almaya hakkı yok
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    mhp liyim diyen grupların saldırdığı gazetecileri neden görmezden geldiniz. o zaman gerekli tepkiyi verseydiniz bu haber daha anlamlı olabilirdi. evrensel kötülüğe, size yapılan iyi bize yapılan kötü derseniz olacağı budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR