Kılıçdaroğlu vitesi artırdı yalan konusunda hızını yine alamadı

Hükümete karşı söylemlerinde yalanı artık propaganda malzemesi haline getirerek her gün yeni bir yalanla açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yalanlarının ortaya çıkmasına rağmen hızını yine alamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2021 06:39 GÜNCELLEME 30.06.2021 06:45 SİYASET
Kılıçdaroğlu vitesi artırdı yalan konusunda hızını yine alamadı
Kılıçdaroğlu vitesi artırdı yalan konusunda hızını yine alamadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yalan konusunda dün zirveyi gördü. “Ben devr-i sabık yaratma gibi bir arayışın içinde değilim” demesine karşın Kılıçdaroğlu yine şaşırtmadı. CHP Meclis Grubu’nda, sarıldığı ‘Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi’ yalanını özür beklentisine karşın yeniden dillendiren Kılıçdaroğlu, dış dünyaya karşı çizdiği Türkiye imajı ile de pes dedirtti.

ÖZÜR YOK İRONİ VAR

YKS öncesi, CHP’ye yakın medya kuruluşlarının servis ettiği “Katarlı gençlere Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildi” haberini paylaşarak gençlerin motivasyonunu düşürmekle eleştirilen Kılıçdaroğlu, özür dilemek yerine ironi yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘üniversite sınavları kaldırılsın’ çağrısına şu şekilde cevap verdi: “Bahçeli’ye bir iyi, bir de kötü haberim var. İyi haberim şu, üniversite sınavları kaldırıldı. Kötü haberim, bizim çocuklarımız için değil.” Kılıçdaroğlu, bu ifadeleriyle Katar yalanına gönderme yaptı.

Kılıçdaroğlu yalanda ısrar etti, CHP'ye yakın isimler tepki gösterdiKılıçdaroğlu yalanda ısrar etti, CHP'ye yakın isimler tepki gösterdi

‘MAFYA YÖNETİYOR’ YALANI
Hükumetin ekonomide ve hukukta kayıt dışına çıkmasının, yönetimin mafyaya teslim olması anlamına geleceğini belirten Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin, yeraltı dünyası tarafından yönetildiğini ve korunduğu yalanını da söyledi.

Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul tehdidi: Fitil fitil burunlarından getireceğimKılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul tehdidi: Fitil fitil burunlarından getireceğim

PARADA ‘KARA’ YALAN
Türkiye’nin şu anda Avrupa’nın en büyük kara para aklayan ülkelerinin başında geldiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, “Uyuşturucu, kumar, organ ticareti, kadın ticareti, ne kadar rezil iş varsa hepsini kabul ettiler, sineye çektiler, ‘Parayı getirin’ dediler. Neden saray ve beslemeleri sessiz kalıyor bu konuda? Beslendikleri için. Ekonomi ve hukuk kayıt dışına çıkınca bu tür rezaletler Türkiye’de yaşanıyor” şeklindeki ifadeleriyle de pes dedirtti.

Eski CHP'li Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: Yürüyen yalan makinesiEski CHP'li Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: Yürüyen yalan makinesi

KANAL TEHDİDİNİ GENİŞLETTİ
Asrın projesi Kanal İstanbul’a daha önce kaynak sağlayacak ülke ve şirketleri tehdit eden Kılıçdaroğlu, tehdidin boyutunu dün genişletti. Kılıçdaroğlu, “Öyle bir hale geldik ki bu yerli ve milli ayaklarıyla geçinenler şimdi egemen güçlerin taşeronluğunu yapmaya başladılar. Kanal İstanbul’a para verirse, Kanal İstanbul yapılırsa yabancı güçler söke söke bu paraları alırlarmış. Temsilciye bak, Erdoğan; dış güçlerin temsilcisi. Alacağım, söke söke alacağım. Buradan bir daha söyleyeyim. Bu işe giren müteahhit kendisini unutsun. Bankalara, kredi kuruluşlarına sesleniyorum, bu işe kredi veren unutsun kendisini, yok öyle bir şey. Bürokratlara söylüyorum, bunun altına imza atan bürokratın burnundan fitil fitil getireceğim” diye konuştu.

Her gün vites yükseltiyor

Kemal Kılıçdaroğlu T24’ün Katar ile ilgili haberini alıntılayarak, sosyal medya hesabından, “Kendi gencine bu kadar sevgisiz bu kadar saygısız bir iktidar işte. Hiç mi utanmıyorsunuz bunları yaparken ey Ak Parti? Aranızda biriniz çıkıp da bu adaletsizdir diyemedi mi? Bizim çocuklar o okullara girebilmek için bütün gençliklerini heba ediyorlar!” mesajını paylaşmıştı. Söz konusu internet sitesi haber için özür dileyip haberi geri çekse de Kılıçdaroğlu geri adım atmadı. Kendisine sosyal medyadan ‘özür dile’ mesajları atan gençleri de ‘trol’ olarak niteledi. Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası’ndaki 128 milyar doların kaybolduğu yalanını da diline doladı. Ancak CHP Milletvekili İlhan Kesici “Merkez Bankası’nın bilançosuna okumayı bilen insanlar açarlar internet sayfalarını, dolar alımları satımları nasıl olmuş, ne zaman olmuş her iş görülür. Her iş devletin kaydı altındadır” diyerek açık etmişti.

KAYNAK : Yenişafak
YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Onder 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalanında bir asaleti vardır
    Cevapla
  • Poyraz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkedeki muhalefetin acınacak hali. Siyaset üretecek kapasiteleri yok, yalan üretmekte ustalar.
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanmak sadece insanlara ozgu bir duygudur. Yalan bile bunlardan utandi, bunlar asla.!
    Cevapla
  • Göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    yalandaroğlu amca
    Cevapla
  • sabri 2 yıl önce Şikayet Et
    faydasız kemal yine faydasız faydasız konuşmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR