Akşener'in skandal sözlerine peş peşe sert tepkiler!

İP Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'sömürge valisi' sözlerine AK Parti'den çok sert tepki geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, 'Milletimiz FETÖ'ye güvendiğini unutmadı' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2021 00:41 GÜNCELLEME 01.07.2021 00:43 SİYASET
Akşener'in skandal sözlerine peş peşe sert tepkiler!
Akşener'in skandal sözlerine peş peşe sert tepkiler!

Muhalefetin Türkiye karşıtı söylemleri ve büyüyen Türkiye'nin her fırsatta karşısında yer alma alışkanlığı devam ediyor. Emperyalizme ve küresel güçlere karşı tek kelam edemeyenler, emperyalizme ve piyonlarına karşı direnen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “sömürge valisi” diyerek, emperyal güçlere adeta el sallıyor.

''MİLLETİMİZ FETÖ'YE GÜVENİP 'YAKINDA BAŞBAKAN OLACAĞIM' SÖZÜNÜ UNUTMADI''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal ifadeleri sosyal medyada büyük tepki toplarken Akşener'e en sert tepki AK Parti'den geldi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Akşener'in skandal açıklamasına, ''Milletimiz, FETÖ'ye güvenip 15 Temmuz'dan önce 'yakın zamanda başbakan olacağım' sözünü daha unutmadı.'' sözleriyle karşılık verdi.

ALPAY ÖZALAN: O SADECE DEMİRTAŞ'IN KAHVALTI DAVETİNE GİDER

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Kendini bilmez Meral Akşener, darbe ve işgal girişimini milletle beraber püskürten Cumhurbaşkanımıza "Sömürge valisi" dedi utanmadan. Terbiyeye davet ederdim ama o sadece Demirtaş'ın kahvaltı davetine gider. Sömürge valisi, HDP'ye bile uşaklık eden çarpık ittifakınızdan çıkar.'' ifadelerini kullandı.

BAHAR AYVAZOĞLU: ALDIĞIN CEVAPTAN İNCİNMEYECEKSİN

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Milletimizin % 52,29 oyuyla, doğrudan halk tarafından seçilen İlk Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a % 7,29 oy alan Meral Akşener "sömürge valisi" diyorsa bundan en başta %7,29 rahatsızlık duymalı. Sözünü hiç tartmadan söylüyorsan, aldığın cevaptan incinmeyeceksin.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Su 15 temmuz dan once basbakan olacagim, diyen. ve Sayin baskanimiza çamur atan ...kadin ,,,,biraz Izan,,,, izan ve haya yoksunu,,seni artik taniyoruz,,,
    Cevapla
  • mehmetm 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'yi sömürge ülkesi yapmaya çalışan ayaklardan birisi çıkmış , ülke sevdalısını sömürge valisi olmakla suçluyor. Şaşılacak durum yok, Sömürge başkanını iyi tanıyın .
    Cevapla
  • dipNot 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadini 90 yillardan beri Fetö Türk siyatine kazandirdi. 90 yillarda icisleri bakaniyken pkk, mafya (susurluk) eylemleri ve mechul cinayetler zirve yapmisti. 15 Temmuz öncesi de mhp yi fetö nün hakimleri ve savcilariyla bölmeye calisti. 15 Temmuz dan sonra KK ile birlekte fetö nün siyasi sözcüsü, yani "demokrasi ablasi" olarak devam ediyor...
    Cevapla
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti saf saf bu kadından 15 Temmuzun hesabını bile soramadı. Bu kafa ile giderse kimseden siyasi olarak hesap sorulmaz ise gelecek tehlikede.Ilk fırsatta memleketin bütün kazanımlarını heba eder zillet ittifakı.
    Cevapla
  • Drachen 1 2 yıl önce Şikayet Et
    Akşener ve Kılıçtaroğluna en kısa sürede Muhalefet nasıl olunur konusunda Eğitim verilmeli. Yalan söyleyerek ,İftira atarak , Hakaret ederek siyaset yapılmaz , yaparsan bunun adı Cehalet ve kıskançlıktan çıldırmaktır . Cumhurbaşkanı neden sizi ciddiye almayıp size PİNOKYO dediği şimdi anlaşılıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR