Erdoğan'dan teşkilata açık uyarı: Vebali bizim üzerimizde!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında konuştu. Erdoğan, "Siyasetteki gevşemenin maliyeti ağır olacaktır. Kapısını çalmadığımız her insanımızın vebali bizlerin üzerindedir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2021 14:58 GÜNCELLEME 09.07.2021 16:39 SİYASET
Erdoğan'dan teşkilata açık uyarı: Vebali bizim üzerimizde!
Erdoğan'dan teşkilata açık uyarı: Vebali bizim üzerimizde!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"DİYARBAKIR ANNELERİ KORKU DUVARLARINI YIKTI"

Diyarbakır anneleri, açtıkları bayrakla hem korku duvarlarını yıktılar hem de bölücü örgüt ve siyasi uzantılarının kalleş yüzünü deşifre ettiler.

Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan anneler heyecanla Başkan Erdoğan'ı bekliyor!Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan anneler heyecanla Başkan Erdoğan'ı bekliyor!

Biz bugün Diyarbakır'a sadece açılış ve ziyaret yapmak için gelmedik. Aynı zamanda Diyarbakır'ı dinlemek, istişare etmek için geldik.

"DİCLE'NİN KUZULARI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

40 yıllık siyasi hayatımızın herhangi bir safhasında teröre, şiddete, zorbalığa asla teslim olmadık. Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmamak için gece gündüz demeden çalışıyor, gayret gösteriyoruz. 

Biz sırtımızı başkaları gibi şu veya bu terör örgütüne değil, Rabbimizin takdirine, halkın iradesine yaslıyoruz. Gücümüzü başkaları gibi silahtan, şiddetten değil, 40 yıldır yanımızda dal gibi duran aziz milletimizden alıyoruz.

"KULAKLARINA FISILDANANI SÖYLÜYORLAR"

2023'e giden süreçte bizi ağır ithamların beklediği anlaşılıyor. Yurt dışı mahreçli planların devreye alındığını görüyorum. Dikkat ederseniz son günlerde CHP'li siyasetçilerin artık hezeyana varan beyanlarında çok ciddi artış yaşanıyor. Nasıl 17-25 Aralık girişiminde FETÖ'nün sözcülüğünü yaptılarsa şimdi de organize suç örgütlerinden medet ummaya başladılar. Kulaklarına ne fısıldanırsa onu söylemeyi siyaset zannediyorlar. 

CHP, parti teşkilatlarını saran taciz, tecavüz ve yolsuzluklarla yüzleşmek yerine kendi pisliklerini bize bulaştırmaya çalışıyor. Sadece milletten ve milletin değerlerinden kopuk değiller. Ülkenin ve bölgenin gerçeklerinden de habersizler. 

"BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ?"

Şimdi yeni bir adım atıyorlar. Neymiş? Doğu masası. Bugüne kadar neredeydiniz? 

Evladını Kandil'deki terör barolarına kaptıran anaların dinmeyen yürek sızısından habersizler. Askerimizin, polisimizin fedakarlıklarından habersizler. Ülkemizin içinde ve dışında yürütülen operasyonların büyüklüğünden habersizler. Kafalarına geçirdikleri at gözlüğünden sadece kendi ikballerini görüyor, çıkarlarından başka bir şeyi önemsemiyorlar. 

"VEBALİ BİZİM ÜZERİMİZDE"

Siyasetteki gevşemenin maliyeti ağır olacaktır. Kapısını çalmadığımız her insanımızın vebali bizlerin üzerindedir. 20 yıllık partide kendini dışlanmış hissedenler olabilir. Görevimiz bu kardeşlerimizi tespit edip davaya kazandırmaktır. 

YORUMLAR 68 TÜMÜ
  • Eskilerden 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla benim için siyasi parti olayı bitmiştir bir tarafı inşa ederken diğer tarafı yıkmak akp huyu oldu artık bu saatten sonra kimse kapıma gelmesin
    Cevapla
  • Abas 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani Başkanımız doğruları söylüyor vatandaşa kapısına gideceksin ki kazanansınız
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayin cumhuru reisim gunluk gida tuketim maddekeri cok pahali oldu buna bi egilmek lazim
    Cevapla
  • Tosyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben 48 yaşındayım Onu 36 yaşında emekli olanlara söyle
    Cevapla
  • nemçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    ah olabilsen iki sefer emekli olurdun
    Cevapla
  • Tosyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşler CHP yi küçümsemeyin ben CHP li değilim ama bayram ikramiyeleri asgari ücretin bu hale gelmesinde hiç mi katkısı yok demek ki muhalefet yapılabiliniyormuş CHP EYT yi çıkaracam demeden. hükümet olarak sen yap ne olur herşeye para bulunuyor hakkım olan EYT istiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR