Çözüm süreci neden bitti? Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecinin bitmesine ilişkin, "Biz sonlandırmadık, HDP'nin gizli gündemi sonlandırdı. Samimiyetle başlattık, istismar edip yıktılar" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2021 17:32 GÜNCELLEME 09.07.2021 18:35 SİYASET
Çözüm süreci neden bitti? Erdoğan'dan son dakika açıklamalar
Çözüm süreci neden bitti? Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, çözüm sürecine ilişkin, "Biz sonlandırmadık, HDP'nin gizli gündemi sonlandırdı. Samimiyetle başlattık, istismar edip yıktılar" dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"KÜRT KARDEŞLERİMİN HESABINI SORMAYACAK MIYIZ?"

Seçimde seni başkan yaptırmayacağız diye ortalığı inletenlerin Yasin Börü'nün hesabını verdiğini gördünüz mü? 

Diyarbakır Belediyesi yıllarca bunların elindeydi. Belediye Başkanını Kandil'in komiserine hesaba çektirdiler.

Kanları alçakça dökülen Kürt kardeşlerimin hesabını sormayacak mıyız? 

"CHP-HDP ARASINDA İDEOLOJİK AKRABALIK VAR"

Dün akan kanı sürdürmek için çözüm sürecini baltalayanlar şimdi CHP ile işbirliği yapıyor. HDP'nin İstanbul ve diğer şehirlerde CHP'ye verdiği desteğin nedeni ideolojik akrabalıktır.

"BUNLARI GÖRDÜĞÜNÜZDE YAKALARINA YAPIŞIN"

13-14 yaşındaki Kürt kızlarımızı dağa kaçıranlar bunlar değil mi? Bunlar hangi edepten, namustan bahsediyorlar? Bunlarda ne edep ne namus var.

Utanmadan, sıkılmadan, yüzleri kızarmadan hala 'barış, kardeşlik, hukuk, demokrasi' diyorlar. Siz bu kavramları en son ağzına alacak kişilersiniz ey HDP. 

Sizden ricam bunları gördüğünüzde yakalarına yapışın. Çözüm sürecini bitirmek için kim size talimat verdi? Bunu sorun. 

Artık ülkemizde işleyemedikleri cinayetlerine orada (Irak'ın kuzeyinde) başladılar. Çünkü bunlar Kürt düşmanı, insanlık düşmanı, coğrafyamızın ve medeniyetimizin düşmanı.

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu SGK müdürüyken oraya PKK lı doldurmuştu,şimdi de PKK lılarla işbirliği yapıyor,görmüyorlar mı,bilmiyorlar mı
    Cevapla
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını isteyene hakkı verile. İsyan edenin kafası kesile. Bir umutla teröre bulaşan Vatandaşını insan gibi yaşatmak isteyen şefkat dolu Devlet , İnsanlıktan anlamayan haini demir yumrukla ezer...
    Cevapla
  • Diyarbakır 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin doğusunun batısı ile bir bütün olmasını istemeyen Amerika ve Avrupa var zaten kurt turk Alevi Sünni olayını çıkaran da bunlardır lütfen bu oyunlara gelmeyin doğuyu koparıp İsrail'e vaadedilmis topraklar olarak vermek isteyen bunlardir... batılı ve Anadolulu kardeşlerim doğuyu kenara itmeyin bizler bütün olunca güçlüyüz kurdu türkü lazi cerkezi alevisi ile tek milletiz güçlü Turkiyeyiz bizi kimse yıkamaz inşallah
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar 2023 seçimleri çok önemli. Tehlike çok büyük. Seçim zamanı gelmeden içeride kaos çıkarmak isteyenler var çünkü Doğu Akdeniz'de, Suriye'de, Kuzey Irak'ta, Libya'da, Somali'de, Katar'da, Balkanlar'da ve Kafkasya'da hakimiyet kuran bir Türkiye var, Türkiye özellikle 2016 yılından beri Siyonist-Vatikan ittifakının planlarına büyük darbeler vurdu, vurmaya devam ediyor, işte Türk devletine yapılan iç ve dış operasyonların özeti bu. Herkes Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyip etrafına yaysın, o videoda her şeyin özeti var. Kuru slogan atmakla olmuyor arkadaşlar icraat lazım, tek yapmamız gereken 2-3 tıklama, ortamı Bizans artıklarına bırakmayalım.
    Cevapla
  • emre19 2 yıl önce Şikayet Et
    Cozum surecinde kilictaroglu ne demisti, PKK silah birakmaz ,yagdali cemil bayik ne dedi pkk silah birakmaz, biri chp genelbaskani,digeri yagdali kopek,ppknin sozde baskani, her sey acik degilmi bu kilicdaroglu diyarbakir annelerinin yanina hic gittimi gitmedi. Bu millet de iyi biliyor ki, gitmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR