Muhalefet yangınla mücadele eden herkesi hedef gösteriyor! Şimdi de Kızılay

Muhalefet, asılsız iddialarla orman yangınlarıyla mücadeleyi hedef almaya devam ediyor. İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Kızılay'ı hedef gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.08.2021 10:38 GÜNCELLEME 03.08.2021 12:48 SİYASET
Muhalefet yangınla mücadele eden herkesi hedef gösteriyor! Şimdi de Kızılay
Muhalefet yangınla mücadele eden herkesi hedef gösteriyor! Şimdi de Kızılay

Türkiye son bir haftadır yurdun dört bir tarafında çıkan orman yangınlarıyla boğuşuyor. Gelişmeler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan muhalefet partileri, asılsız ithamlarla yangınla mücadele çalışmalarını ve hükümeti hedef alıyor.

MUHALEFETTEN YENİ ALGI

Son olarak İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray tarafından Kızılay hedef alındı. Sosyal medya hesabından "Bu kadar ev yanıyor ve insanlarımız tahliye ediliyor. Yardım etmesi, yardımları koordine etmesi gereken Kızılay nerede?" paylaşımında bulunan Çıray, Kızılay'ın yangından etkilenenlere destek vermediği algısı oluşturmaya çalıştı.

KIZILAY'DAN ÇIRAY'A CEVAP

Çıray'ın bu sözlerine Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık "Sayın Aytun Çıray. 7 il 52 noktada 2.408 Kızılaycı ile şu ana kadar 184.931 kişiye beslenme ve insani destek sağladık. TAMP çerçevesinde paydaşlarımızla koordineyiz. Bir hekim olarak gönüllümüz olmak isterseniz +1 sizinle daha güçlü oluruz. Saygılar" yanıtını vererek Kızılay'ın yürüttüğü çalışmalarla bilgi verdi.

PAYLAŞIMINI KALDIRMADI

Bu cevap üzerine Çıray, tweetini silmeden "Açıklamanız için teşekkür ederim. Buna memnun oldum" geri dönüşünü yaptı.Marmaris

KAYNAK : Yenişafak
YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin kardeslerin pkk ile mucade ediyoruz sanirsam bunlar pkk ile bu plani yapmis biz yakalim siz saldirin diye kesin chp ve iyi partini parmagi var hepsi ayni agiz konusuyor usa da yangin var orda ucak yok mu orda niye sønmiyor
    Cevapla
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    İşleri güçleri yalan bu c h p nin hangi yüzle kurumları suçluyorsun. Senin zamanındaki çadırları fareler yemiş Kızılay yok şimdi. Ahlaklı ol can sıkma.
    Cevapla
  • ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar mı devlet idare edecek. zaten geldiklerinde herşeyi yıkacaklarını söylüyorlar.
    Cevapla
  • CELAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Zillet ittifakı kayışı kopardı. Kuyruğuna teneke bağlayın gitsin.
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah KIZILAY'ın bu çağrısına kulak verir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR