CHP'li milletvekilinin 'Bizi almıyorlar' algısını yine CHP'li başkan çürüttü

CHP'li Çetin Osman Budak, CHP'li başkanların yangın bölgelerindeki koordinasyon toplantılarına alınmadığını iddia etti. Ancak Budak'ın iddiası CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yaptığı bir paylaşımla çürüdü.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2021 06:31 GÜNCELLEME 06.08.2021 13:13 SİYASET
CHP'li milletvekilinin 'Bizi almıyorlar' algısını yine CHP'li başkan çürüttü
CHP'li milletvekilinin 'Bizi almıyorlar' algısını yine CHP'li başkan çürüttü

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, KRT TV ekranlarında açıklamalarda bulundu.

Antalya'da süren orman yangınlarıyla ilgili konuşan Budak, hükümetin toplumu ikiye bölen tavırları olduğunu iddia etti.

'CHP'Lİ BAŞKANLAR TOPLANTILARA ALINMIYOR' YALANI

Günlerdir yangınları bölgeden takip eden bakanların katıldığı koordinasyon toplantılarına CHP'li belediye başkanlarının alınmadığını öne süren Budak, "Böyle bir şey olabilir mi? Marmaris'te de aynı şeyi yaşadık. Bodrum da aynı şekilde. Koordinasyon toplantılarına bu ilçenin belediye başkanı alınmıyor ya böyle bir saçmalık olur mu? Köylerini, hatta mezralarına kadar buraları adım adım biliyorlar ve ne tedbir alınması gerektiğini biliyorlar." dedi.

MUHİTTİN BÖCEK'İN PAYLAŞIMI CHP'Lİ VEKİLİ YALANLADI

Ancak CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yaptığı sosyal medya paylaşımı Budak'ın 'CHP'li başkanlar toplantıya alınmıyor' algısını yerle bir etti.

Böcek'in üç gün önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Antalya'mızda yangınla ilgili önca insanlarımız, canlılarımız, ağaçlarımız diyerek çalışmalarımız devam ediyor. Bugün İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ve Tarım Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ile birlikte muhtarlarımızla buluştuk." yazdığı görüldü.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Bilir 2 yıl önce Şikayet Et
    Gercek Chp liler Ortaya Cikin Inönücü Chp Durdurun ikinci Ermeni Inönü Zulmü Yasatmayin Türk Milletine
    Cevapla
  • cinar582 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir şeyler yazmak istedim sonra baktım bunlar için ne yazsan boş bu insanlara ancak gülüp geçeceksin , cevap vermek bunları kayle almak olur, diye düşündüm sonra tekrar üzüldüm Güzel ülkemde beni yönetmeye aday adamların hali , sözleri peki ben kime güveneceğim yazık çok yazık zannediyorlarki 2 tiwit ile bu halkı kandırırım aslında kendilerini bile kandıramıyorlar ancak siyasi ikbal ve gelecek için herşeyi mübah sayıyorlar
    Cevapla
  • Tolga yiğit 2 yıl önce Şikayet Et
    iç fitnenin başı chp chp=hdp varken düşmana ne gerek var inanın bunların yaptığını düşman yapmaz Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet bunu görmüyor mu
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli annem va babam derdi bu chp lilerin yuzunde nur yok seytan gibiler metmenetsiz yalanida hic sıkılmadan soyler ler derdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR