Can Ataklı'nın İSPARK itirafı sonrası ortalık fena karıştı!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İSPARK rezaletine tepkiler gelmeye devam ediyor. Can Ataklı'nın İSPARK açıklamasına İBB sözcüsü Murat Ongun'dan cevap gelirken Fatih Altaylı da Ongun'a yüklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2021 15:58 GÜNCELLEME 03.09.2021 15:59 SİYASET
Can Ataklı'nın İSPARK itirafı sonrası ortalık fena karıştı!
Can Ataklı'nın İSPARK itirafı sonrası ortalık fena karıştı!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İSPARK rezaletine tepkiler gelmeye devam ediyor. Can Ataklı, kaleme aldığı yazıyla İSPARK'ın batmak üzere olduğunu ve yapılan zararın bu yıl 200 milyon liraya ulaşacağını söylemişti.

İBB sözcüsü Murat Ongun ise, "Korkusuz yazarı Can Ataklı’nın bugün İSPARK konusunda yazdığı yazı baştan sona yanlıştır. Siz, onun gazeteci olarak yapmadığını yapıp İSPARK web sitesinden denetlenmiş rakamlara ulaşabilirsiniz. 2021 yılında İSPARK pandemiye rağmen kâra geçecektir. Yıl sonu görüşürüz. Web sitesine giremem diyenler için; İSPARK’ın 2019’da zararı 42.9 Milyon TL’dir. 2020 yılında pandemiye rağmen zarar miktarı 6.8 Milyon TL’ye gerilemiştir. 2021 yılı sonunda da kâr hedeflenmektedir. Otopark kapasitesi de 97 binden 117 bin 534’e çıkmıştır." paylaşımında bulundu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da, İBB sözcüsü Murat Ongun'un Ataklı'ya verdiği cevaba ateş püskürdü ve İBB Sözcüsü Murat Ongun'u isim vermeden eleştirdi.

Fatih Altaylı'nın bugünkü yazısındaki ilgili kısım şöyle:

"Benim kabullenemediğim, Ataklı'ya verilen yanıtın veriliş tarzı, veriliş biçimi ve üslubu. Gereksiz derecede sert, gereksiz derecede suçlayıcı, gereksiz derecede kaba ve gazeteciyi küçük görmeye çalışan bir tını hakim yanıta. Hop kardeşim. Ne oluyorsunuz, kim oluyorsunuz. Adam gibi verilerle, kimseyi suçlamalardan, 'yalancı malancı' demeden doğru düzgün kibar bir yanıt veremiyor musunuz! Bu mudur adabınız.

Unutmayın bir belediyeyi, bir partiyi, farklı olacağını söyleyen bir muhalefeti, ne yazık ki temsil ediyorsunuz. Kendinize geliniz.

Seçim öncesi böyle miydi Başkanınızın iddiası. Hani siz farklı olacaktınız, hani yepyeni bir üslup getirecektiniz siyasete."

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • KaleliER 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel oluyor İBB de , Eğer 2023 de bunlar kazanırsa görün o zaman memleketin halini ... Yani İBB de olan süper yönetim ( Tasarruf / Liyakat / Efektif yönetim ! ) yarınların .... fragmanı ! rahat olun .. Syg
    Cevapla
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Zillet Cephesinde bir cumhurbaşkanlığı adaylığı için ne fırıldaklar dönüyor!?Bunlar kendi adamlarına böyle,size gelince neler olabileceğini bir düşünün.
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP hep zorba olmuştur. PKK'ya peşkeş çektiği İSPARK'tan kar edemeyeceğini zaten biliyor.
    Cevapla
  • Brhm 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih efendi anlaşılan Ekrem'i saf dışı edip Mansur ya da Kemal'i cumhurbaşkanı adayı olarak destekleyecek. Yoksa mümkün mü CHP li bir belediyeye bu şekilde konuşması. Fırıldak Fatih işini bilir.
    Cevapla
  • ek9 2 yıl önce Şikayet Et
    la fatih önce aynaya bak kendini gör sonra bunlardan beklentin olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR