Son Dakika: CHP'den 'zorunlu' Tanju Özcan açıklaması!

Son dakika haberi... Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katıldığı bir Youtube programında kendisinden tüp bebek konusunda yardım isteyen bir kadınla ilgili anlattığı anısı tepki çekmişti. CHP'den ise nihayet bir açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2021 17:21 GÜNCELLEME 03.09.2021 17:21 SİYASET
Son Dakika: CHP'den 'zorunlu' Tanju Özcan açıklaması!
Son Dakika: CHP'den 'zorunlu' Tanju Özcan açıklaması!

SON DAKİKA HABERİ: CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın skandal sözlerine ilişkin açıklama yapmak zorunda kaldı.

Torun, yaptığı açıklamada Özcan'ın şahsi düşüncesinin partiyi asla bağlamayacağını vurgulayarak "Ama toplumun değerlerine aykırı veya toplumun hassasiyetlerini rencide edici hiçbir şeyi kabul etmemiz mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Özcan hakkında bir disiplin soruşturması başlatılıp başlatılmadığına yönelik soru üzerine Torun, "Partinin yetkili kurulları var onlar değerlendirirler, şu an için başlatılmış soruşturma yok." diye konuştu.

CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun.

YABANCI UYRUKLULARIN YARARLANDIĞI BELEDİYE HİZMETLERİNE ZAM ÖNERMİŞTİ

Tanju Özcan'ın bir süre önce Bolu Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan yabancı uyrukluların faydalandığı belediye hizmetlerine zam yapılmasına ilişkin önerisi yüzünden eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Torun, şunları kaydetti:

"O zaman da doğru bulmadığımız söyledik. Kendi görüşü olduğunu dile getirdik. Yine aynı şeyi söylüyoruz. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. İnsanların hassasiyetlerini bilmek lazım. İnsanların duygularını anlamak lazım. Orada tabii ki espri yapmaya çalışıyor ama bu işin esprisi, şakası veya şunu bunu olmaz."

"MYK'DA DEĞERLENDİRECEĞİZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katıldığı sosyal medya yayınında bir kadınla yaşadığı diyaloğa ilişkin, "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Ama Sayın Özcan'ın durumunu pazartesi günü yapacağımız Merkez Yönetim Kurulumuzda değerlendireceğiz, tüzüğümüz bunu emrediyor." dedi.

Tanju Özcan tepki çeken sözlerini böyle örtbas etmeye çalıştıTanju Özcan tepki çeken sözlerini böyle örtbas etmeye çalıştı

Ahmet Hakan'dan CHP'li başkana tepki: Faşist olduğu kadar müptezelmiş de!Ahmet Hakan'dan CHP'li başkana tepki: Faşist olduğu kadar müptezelmiş de!

CHP'li Tanju Özcan'ın iğrenç imasına tepkiler çığ gibi: Kendini aşağılayan bir zavallısın!CHP'li Tanju Özcan'ın iğrenç imasına tepkiler çığ gibi: Kendini aşağılayan bir zavallısın!

KAYNAK : AA
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • sinemyıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok ayıp etmiş insan bu kadarmı hasiyetsiz olur seni kızkardeşin kızın yokmu böyle bir yorum yakıştımı oturduğun koltuğun hakkını vereceksin o koltuk ağırdır.Ağzından çıkan her kelimeye dikkat edeceksin.
    Cevapla
  • Brhm 2 yıl önce Şikayet Et
    Tacizci ve tecavüzcü bir partiden (CHP) kendi müptezellerine soruşturma açmasını beklemek mümkün mü?
    Cevapla
  • ekrem eroglu 2 yıl önce Şikayet Et
    bahsettıgı oyle bır kadında yoktur sırf kapalı ınsanları aşagılamak icin sıradan bir c h p yalanları onlaricin kılasik sıradan olay
    Cevapla
  • mete 2 yıl önce Şikayet Et
    kızım sana söylüyom gelinim sen anla
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulen hepiniz biri birinizden farkı yok kimi kekliyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR