Aylin Nazlıaka'yı CHP'liler bile yalanladı

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’nın “Reis’i size yedirtmeyiz, deyip direksiyonu üzerimize sürdüler” iddiasını CHP Çanakkale Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülsüm Çisem Özer, polis ifadesinde yalanladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2021 05:51 GÜNCELLEME 07.09.2021 05:54 SİYASET
Aylin Nazlıaka'yı CHP'liler bile yalanladı
Aylin Nazlıaka'yı CHP'liler bile yalanladı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve beraberindeki heyetin, “‘Reisi size yedirtmeyiz’ deyip direksiyonu üzerimize sürdüler” iddiasının yalan olduğu ortaya çıktı. Yeni Şafak’ın emniyet ifadelerine dayandırdığı habere göre olayın şahidi olan CHP’li bir kadın, tartışma sırasında sadece şoförün şahsına küfredildiğini söyledi.

RESMEN SENARYO YAZDILAR

Nazlıaka, Çanakkale ziyareti sırasında otobüsten inen CHP’lilerin üzerine Vedat Aygören isimli şahıs tarafından “Reisi size yedirtmeyiz” denilerek araç sürüldüğünü iddia etmişti. CHP’li şoför Gökhan Gülyurt ise işi daha da ileri götürerek “Kemal Kılıçdaroğlu ve Mustafa Kemal Atatürk’e de hakaret edildiğini” öne sürmüştü. CHP’ye müzahir basında geniş yer bulan iddianın asılsız olduğunu bizzat CHP’liler yalanladı. Yeni Şafak’ın ulaştığı ifadelere göre söz konusu olayda şikayetçi olan bir diğer isim CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülsüm Çisem Özer’in emniyete verdiği ifadede, sadece CHP’li Gülyurt’un şahsına küfür edildiğini, başka bir küfür duymadığını ifade etti.

CHP'nin şikayet dilekçesi AK Parti'li Bülent Turan'ı isyan ettirdi CHP'nin şikayet dilekçesi AK Parti'li Bülent Turan'ı isyan ettirdi

BAŞKA KÜFÜR DUYMADIM

Özer şunları kaydetti:

“Otelin önündeki cebe otobüs yanaştı, bizde hemen onun arkasına aracımızı çektik ve dörtlülerimizi yaktık. Genel Başkan otobüsten inip otele girdi. Biz aracımıza dönerken, açık havada sigara içmeye karar verdik, sigaralarımızı yaktık. Otobüsün önünden sesler duydum. 52 FS 524 plakalı aracın otobüs ile burun buruna durmuş olduğunu ve Gökhan Gülyurt’a küfürler ettiğini duydum. Yukarıda anlattığım gibi ben bu şahsın Gökhan Gülyurt’un şahsına küfür ettiğini duydum, başkaca küfürlerini duymadım.”

Vedat Aygören: 40 yıllık CHP'liyim, böyle iftira görmedimVedat Aygören: 40 yıllık CHP'liyim, böyle iftira görmedim

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • remzi 2 yıl önce Şikayet Et
    chp yalan dolan iftira kumpas üretimde uzmandır .yandaşların bu kahvehane palavraları ile kendine bağlı tutmaya çalışıyor .onlarda saf saf yiyor ..
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşın ağzından olumsuz bir laf çıkınca linç ediliyor. Vekil yalan söyleyince hemen mazeret bulmaya çalışılıyor. Bu da .....
    Cevapla
  • TATAR REMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    sizigidi tatlı su kurnazları sizi
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    olayı gerçekleştirdiği söylenen şahıs yerel gazeteci tekin uğurluya röportaj verdi şahıos doğuştan Atatürkcuyum doğuştan chp liyim öyle birşey yok asker oğlumu bile huzursuz ediyorlar diye anlattı instagramda aratın tekinuğurlu diye seyredin.
    Cevapla
  • Devriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Rezillik diz boyu bunlarda çamur at izi kalsın ..........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR