Canan Kaftancıoğlu, ilçe başkanını yalancı çıkardı

İletişim Başkanı Altun'un evini fotoğraflayan CHP'li ilçe başkanı, "Talimatı il başkanı verdi" demişti, Kaftancıoğlu dün mahkemede yalanladı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2021 08:23 GÜNCELLEME 21.10.2021 08:23 SİYASET
Canan Kaftancıoğlu, ilçe başkanını yalancı çıkardı
Canan Kaftancıoğlu, ilçe başkanını yalancı çıkardı

Kaftancıoğlu, suçu ilçe başkanına attı. İletişim Başkanı Altun'un evini fotoğraflanmasıyla ilgili hakim karşısına çıkan Kaftancıoğlu, “Fotoğrafı Kaftancıoğlu'na gönderip bilgi verdim” diyen Özçağdaş'ı yalanladı.

Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesiyle ilgili soruşturma Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesiyle ilgili soruşturma

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesine ilişkin 10.5 yıla kadar hapsi istenen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ilk kez hakim karşısına çıktı. CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş tarafından evin fotoğraflanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından "Yine gidecektir" şeklinde paylaşım yaptığı gerekçesiyle 'Suç işlemeye tahrik' ve 'Suçu ve suçluyu övme' suçlarından yargılanan Kaftancıoğlu savunmasında şunları söyledi:

'BANA GÖNDERMEDİ'

"Benim CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'a müştekinin özel mülkünün fotoğraflarının çekilmesi ve kendisine aktarılması hususunda herhangi bir talimatım yoktur. İlçe başkanının bana gönderdiği fotoğraflar yoktur." Aynı davada "özel hayatın gizliliğini ihlal etmek" iddiasıyla 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ise 7 Nisan'daki davada, "İnşaat faaliyeti görmedim ve il başkanıma 'Burada bir inşaat yok' diye de bildirdim. Bir tane arazinin boş olduğunu ve inşaat olmadığını gösteren tek kare fotoğrafı vardır. Bu fotoğrafı İl Başkanım Canan Kaftancıoğlu'na gönderdim" şeklinde konuşmuştu. Mahkemede verdiği ifadeyle ilçe başkanını yalanlayan Kaftancıoğlu, suçu ilçe başkanı Özçağdaş'a attı. Ara kararını açıklayan mahkeme, Suat Özçağdaş'ın tanık olarak dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Altun'un evinin fotoğraflarını çeken CHP'li başkanın yeni skandalı!Altun'un evinin fotoğraflarını çeken CHP'li başkanın yeni skandalı!

KAYNAK : AKŞAM
YORUMLAR 3
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan haini kadar bu haini buralara başkan yapanlarda vatan hainidir. Er geç hesabı sorulacaktır, yanlarına kâr kalmayacaktır.
    Cevapla
  • siverekli şakir 2 yıl önce Şikayet Et
    çıkarı için değil memleketi anasını kendisini bile satan bu vatan hainine itibar etmeyin.her suçlu suçlu olduğunu zaten hiç kabul etmez,hele bu hain kadın hiç kabul etmez.
    Cevapla
  • Kervan geçer 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar zavallı bir hayinsin ömrünûzün bitmesine çok az kaldı çünkü atan dedenin destekledi partiler silindi sıra sizde
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR