Akbaşoğlu'ndan CHP'ye tepki: Şapka düştü, kel göründü!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP'nin, Irak ve Suriye tezkeresine "hayır" oyu vermesine tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2021 18:45 GÜNCELLEME 26.10.2021 18:45 SİYASET
Akbaşoğlu'ndan CHP'ye tepki: Şapka düştü, kel göründü!
Akbaşoğlu'ndan CHP'ye tepki: Şapka düştü, kel göründü!

Akbaşoğlu "HDP, 'Tezkereye hayır deyin.' çağrısı yaparken bir de baktık ki CHP, tezkereye 'hayır' diyeceğini açıkladı. Şapka düştü, kel göründü." ifadelerini kullandı.

Akbaşoğlu, sosyal medya hesabından, CHP'nin, Türk askerinin Irak ve Suriye'de görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresine "hayır" oyu vermesine tepki gösterdi.

Akbaşoğlu, "Ne demişti PKK elebaşı, 'CHP, HDP'ye muhtaç.' HDP, 'Tezkereye hayır deyin.' çağrısı yaparken bir de baktık ki CHP, tezkereye 'hayır' diyeceğini açıkladı. Şapka düştü, kel göründü. İşte CHP'nin ittifakının bileşenleri." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Gerger 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP artık pkk dan daha tehlikeli olmaya başladı. RABBİM tez zamanda belâlarını versin
    Cevapla
  • muhidtin atlıhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp bitmeden ne terör biter ne pkk
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Genel başkanları imralıda ki terörist olsa yinede yüzde 25 oyları düşmez çünkü bunların seçmen kitlesi zombi.
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    Birbirine benzemezler kaos ittifakının seçmen kitlesi yüzünden projeler tehlikede, Ceh-pe şimdiden Mavi Vatan terimine bile saldırmaya başladı, kaos ittifakı eğer 2023'de iktidar olursa bütün kritik ve stratejik savunma sanayi ve ekonomi projelerini tasmalarını tutan batılı efendilerinin emriyle yok edecekler, iptal edecekler. Ellerindeki sosyal medya ve fondaşmedya gücü ilede halkımızı yaptıkları hainliklerin doğru olduğuna inandıracaklar.. Maalesef şuan ellerindeki 7 milyonluk beyni masonlar tarafından yıkanmış Z kuşağı 2023 seçimlerinde bunlara oy verecek. Sabır Meşhur'un "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyin izlettirin..
    Cevapla
  • Avşar 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne hale getirdiler Atatürk'ün chpsini yazık çok yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR