Başkan Erdoğan'ın resti dünyada gündeme oturmuştu! Aliyev: Öyle bir cevap verdi ki...

Başkan Erdoğan'ın 10 ülkenin büyükelçisinin Osman Kavala'yı serbest bırakma çağrısına karşı gösterdiği reste Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den övgü geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2021 20:48 GÜNCELLEME 06.11.2021 09:39 SİYASET
Başkan Erdoğan'ın resti dünyada gündeme oturmuştu! Aliyev: Öyle bir cevap verdi ki...
Başkan Erdoğan'ın resti dünyada gündeme oturmuştu! Aliyev: Öyle bir cevap verdi ki...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Birinci Ağalı Köyü'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Aliyev Başkan Erdoğan'ın büyükelçilerle ilgili restininden övgüyle bahsetti.



'ÖZ KARDEŞİM ERDOĞAN ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ...'

Aliyev, Türkiye ve Azerbaycan iş birliğinin hem bölgesel hem de dünya çapında önemli etkene dönüştüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

"Türkiye, Erdoğan'ın liderliğinde dünya çapında büyük güce dönüştü. Kimse Türkiye'ye kendi iradesini dikte edemez. Bugünlerde öz kardeşim Türkiye, iç işlerine müdahale etmek isteyenlere öyle cevap verdi ki öyle düşünüyorum ki bu, bütün siyasetçiler için örnektir. Ulusal onurunu koruyan, öz halkını, devletini, halkının çıkarlarını, gururunu koruyan ve savunan lider, bugün Azerbaycan'dadır. Bütün Türk dünyası için Erdoğan, en önemli faktörlerden biridir. Bunu değerlendirmeliyiz.''


Başkan Erdoğan'ın resti sonrası 10 büyükelçi geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Erdoğan-Aliyev'den son dakika açıklamaları! 'Türk dünyasını birleştirecek' deyip duyurdu..Erdoğan-Aliyev'den son dakika açıklamaları! "Türk dünyasını birleştirecek" deyip duyurdu..

YORUMLAR 62 TÜMÜ
  • Kumandan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugün sen başımızdan gitsen reis ülke tarumar olur. İçteki ve dıştaki leş kargaları, hain çakallar memlekete üşüşürler. Kazanılan onca degerlerimiz sanayimiz teknolojimiz ekonomomiz yatırımlarımız merkez bankası rezervlerimiz heba olur. 2001 yılından önceki halimizdende beter oluruz. Çünkü içteki ve dıştaki kafirlerin gözü açıldı. Anladılarki bu ülkenin başına korkusuz gòzü pek milliyetçi akıllı, müslüman bir lider gelirse, türk milleti çok çabuk toparlanıp ayağa kalkacak osmanlının mirasını devralacak. Onun için Allah sana sağliklı uzun ömürler versin. Hatta benim ömrümü sana versin. Allah seni başımızdan eksik etmesin reis
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sn Cumhurbaşkanımızın kıymetini içimizdeki hainler de anlayabilse
    Cevapla
  • Ergun 2 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman reis anlasınlar
    Cevapla
  • Gaziantep 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün Reiss
    Cevapla
  • Avşar 2 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM yar ve yardıcımız olsun İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • Osman OSMANLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Âmin
    Cevapla
  • Rotasız deli 2 yıl önce Şikayet Et
    dünya anladı da içimizdeki hainler anlamadı reis i
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR