Kılıçdaroğlu'ndan "aday belirlendi mi" sorusuna yanıt: Çok işim var, CV bırakanlar oluyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı belirlediğine dair soruyu, "Öyle bir şey yok. Doğrusu çok kişi geliyor. Rapor yazıp getirenler, özgeçmiş bırakanlar oluyor" diye yanıtladı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2021 09:44 GÜNCELLEME 31.10.2021 09:44 SİYASET
Kılıçdaroğlu'ndan "aday belirlendi mi" sorusuna yanıt: Çok işim var, CV bırakanlar oluyor
Kılıçdaroğlu'ndan "aday belirlendi mi" sorusuna yanıt: Çok işim var, CV bırakanlar oluyor

Millet İtitfakı'nda adaylık bilmecesi sürerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir açıklama geldi. 

"ÇOK KİŞİ GELİYOR, RAPOR GETİREN ÖZGEÇMİŞ BIRAKANLAR OLUYOR"

Halk TV'de Murat Yetkin'in sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "partilerle ilişkisi olmayan, kamuoyunda hiç bilinmeyen bir Cumhurbaşkanı adayı üzerinde çalışmalar yürütüldüğü" iddiasına yanıt verdi. "Öyle bir şey yok. Doğrusu çok kişi geliyor. İş dünyasından, eski politikacılardan, bürokratlardan, başka kesimlerden… Rapor yazıp getirenler, özgeçmiş bırakanlar oluyor. Böyle bir beklenti var. Sanıyorum diğer liderlere de gidenler var" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: 

“Ben herkese aynı şeyi söylüyorum. Buna Millet İttifakı olarak karar vereceğiz. Ve henüz Sayın Meral Akşener ile olsun, görüştüğümüz diğer liderlerle olsun adayın kim olması gerektiği konusunda bir konuşmamız olmadı.”

"NEGATİF DİL KULLANMAK DOĞAMA AYKIRI AMA OLUMLU YANIT DA VERMEDİM"

Kılıçdaroğlu, "Peki, gelenlere ‘Olmaz’ deyip söylentilerin önünü kesme yoluna neden gitmiyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: 

“Birincisi, kimseye ‘Sen olmazsın’ ya da ‘olamazsın’ demiyorum. Çünkü Millet İttifakı olarak belki de bir liderin önerisi o isimlerden birisi olabilir. O yüzden ben ‘olmaz’ deme hakkını tek başıma kendimde görmüyorum. İkincisi, böyle bir negatif dil kullanmak benim doğama aykırı. Ama ben kimseye olumlu bir yanıt vermiş de değilim. Defalarca adayı birlikte belirleyeceğimizi söyledim, söylüyorum.”

YORUMLAR 53 TÜMÜ
  • Ragıp 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepbirlikte mücadele ettik derken, öbür tarafı kastetmiştir
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalani bol.15 temmuz dan bekletisi vardir
    Cevapla
  • x122564@hotmail.com 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar bende cv birakicam. Ama cok yogunum. Benim yerime biri birakabilirmi.
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    CV bıraksınlar nedir ya. Komik
    Cevapla
  • perdeci 2 yıl önce Şikayet Et
    Aday cv si dedigin ne bay kemal sınıf başkanı veya ilçe başkanı falanmı seçicen ben anlamadım.Ya sen kimsinki sana bırakıyorlar sende Ali babacan gibi köye davar çobanı bile olamayacak birisin.sizin memleket yönetmek neyinize ya Allah aşkına. Senin işin dogru yapılan milletin menfaatine olan işlere çomak sokmak. Hainlik yapmak pkk nın arka bahçesi olmak.yürü git bay kemal senden bi yol olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR