MHP Yüksekova İlçe Başkanlığı binası törenle açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde partisinin ilçe başkanlığı açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Tüm Yüksekovalıları MHP ilçe teşkilatına bekliyor, MHP saflarına katılmaya davet ediyoruz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2021 17:55 GÜNCELLEME 04.11.2021 17:57 SİYASET
MHP Yüksekova İlçe Başkanlığı binası törenle açıldı
MHP Yüksekova İlçe Başkanlığı binası törenle açıldı

MHP, Yüksekova’da 10 yıl aradan sonra parti teşkilatı kurup ilçe başkanlığının açılışını yaptı. Açılışa MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MYK üyesi Ali Uçar katıldı.

Uçakla Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'na gelen MHP heyeti, MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, ilçe başkanları, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan ve vatandaşlar tarafından karşılandı.



İlçe başkanlığının açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, kendileri ve Hakkari için bugünün çok önemli olduğunu söyledi.

MHP'nin millet ocağı olduğunu söyleyen Akçay, "Bütün Yüksekovalı kardeşlerimizi, MHP Yüksekova ilçe teşkilatına bekliyor, MHP'nin saflarına katılmaya davet ediyoruz. MHP, hem bir millet ocağıdır, hem arkadaşlığın, dostluğun, kardeşliğin teneffüs edildiği o sıcak gönüllerle çayların içildiği teşkilatlardır. O yüzden bütün Yüksekovalıları teşkilatımıza görüşmeye, tanışmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından MHP heyeti Suüstü köyünde verilen öğle yemeğine katıldı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
  • muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun inşaallah.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR