Küfürler yağdıran İYİ Partili Türkkan'a Bakan Gül'den tepki

Bingöl'de şehit ağabeyine küfürler ederken görüntülenen İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.11.2021 11:48 GÜNCELLEME 06.11.2021 14:33 SİYASET
Küfürler yağdıran İYİ Partili Türkkan'a Bakan Gül'den tepki
Küfürler yağdıran İYİ Partili Türkkan'a Bakan Gül'den tepki

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de bir şehit yakınının kendisine gösterdiği tepkiye küfrederek yanıt vermiş ancak olaya dair videolar bulunmasına rağmen, "Bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez 'ağır küfür etti' diye yayınlamışsınız" ifadeleriyle kendisini savunmuştu.

ABDÜLHAMİT GÜL: ÇİRKİNLİĞİ ŞİDDETLE KINIYORUM

Bakan Gül, "Bir TBMM üyesinin vatandaşımıza karşı sergilediği çirkinliği şiddetle kınıyorum. Milleti temsil gibi şerefli bir vazifeyle asla bağdaşmayacak bu davranış için vatandaşımızdan samimi bir özür dilemek ve bu işin siyasi gereğini yapmak mesuliyeti hala karşılanmamıştır." diye konuştu.

Şehit ağabeyi anlattı: İYİ Parti'li Türkkan hem küfür hem darp etmiş!Şehit ağabeyi anlattı: İYİ Parti'li Türkkan hem küfür hem darp etmiş!

Şentop: Lütfü Türkkan milletimizden özür dilemelidirŞentop: Lütfü Türkkan milletimizden özür dilemelidir

ŞEHİT AİLESİ YERİNE AKŞENER'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Küfrettiğini henüz birkaç saat önce reddeden Türkkan, gece yarısı Twitter hesabından video paylaşarak hatasını itiraf etti. "Yapmamam gereken bir şey yapmışım, kötü sözler söylemişim" diyerek daha önceki açıklamasıyla ters düşen Türkkan'ın, özür dilerken "Sayın genel başkanımızdan, partililerimizden, arkadaşlarımızdan..." diye sıraladığı videoda şehit ailesini anmaması tepki çekti.

YORUMLAR 86 TÜMÜ
  • Ccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu lütfü teröristten daha serfsz
    Cevapla
  • haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    lütfü sen o adamın boynunu sıktıkça ben bunaldım Allah senden bunun hesabını sorsun inşallah!!!
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfü bey , bugün o yüce mecliste milleti temsil için bulunuyorsanız Bu vatan için canını veren şehitlerimiz sayesindedir , eğer unutkanlığınız varsa hatırlatıyorum. Şehit yakınları bu vatanın baştacı.özrünüz kendinize kalsın saygıda kusur etmeyin.
    Cevapla
  • Fatih Sultan Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfü "bey" mi? Ne münasebet.
    Cevapla
  • Vatansever Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ettiğin küfürleri sana bir vatandaş olarak iade ediyorum.edepsiz insan kılıklı insanla alakası olmayan varlık.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatanını sevenler işbaşına bu fütursuzlara gittiği yerlerde çok güzel hukuka uygun tepkileri yapmak lazım onlar cumhur ittifakını n yapmadığı şeyleri hep gündeme getiriyorlar bunalıp derslerini vermek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR