Devlet Bahçeli'den Başak Cengiz açıklaması

MHP lideri Bahçeli, İstanbul'da öldürülen Başak Cengiz'le ilgili açıklama yaptı. Katilin en ağır şekilde cezalandırılması için çağrı yapan Bahçeli, "akli dengesi bozuk" gibi bahanelerin cinayeti perdelememesi gerektiğini kaydetti.

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2021 16:56 GÜNCELLEME 13.11.2021 18:38 SİYASET
Devlet Bahçeli'den Başak Cengiz açıklaması
Devlet Bahçeli'den Başak Cengiz açıklaması

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Ataşehir'de kaldırımda yürürken samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz hakkında açıklama yaptı. Bahçeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Kadınlarımıza, kızlarımıza, çocuklarımıza yönelik her neviden saldırı ve şiddet girdabı maalesef genişleyerek toplumsal huzur ve sükûnetimizi tehdit etmektedir. Aldığımız her acı haber, duyduğumuz her vahşi olay hüznümüze hüzün eklemekte, yüreklerimize ateş düşürmektedir.

İstanbul Ataşehir’de eline aldığı samuray kılıcını masum bir evladımıza hunharca sallayıp katleden cani hepimizin tüylerini diken diken etmiştir. Ne üzücü bir kayıptır ki, Mimar Başak Cengiz kızımız 28 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

Katil Can Göktuğ Boz dehşet sonrası samuray kılıcıyla yarım saat sokakta dolaştıKatil Can Göktuğ Boz dehşet sonrası samuray kılıcıyla yarım saat sokakta dolaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziyeCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye

Acı sadece Cengiz ailesinin acısı değil, içinde yetiştikleri camiamızın ve aziz milletimizin de acısıdır. Başak Cengiz kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hem muhterem ailesine hem de camiamıza baş sağlığı temennilerimi iletiyorum.

"KATİL EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN"

Ayrıca katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını hassaten ve ısraren bekliyor, bunun takipçisi olacağımın altını çiziyorum. Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini de ümit ediyorum.

Hukukçular Başak Cengiz’in sokak ortasında kılıçla katledilmesini değerlendirdiHukukçular Başak Cengiz’in sokak ortasında kılıçla katledilmesini değerlendirdi

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • emin 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar kanun yaparsa böyle olur.
    Cevapla
  • Kılıçaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız. Bakara 176
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    akli dengesi yerinde değilse verirler bir bakım evine hepsi bukadar ....
    Cevapla
  • öneri 2 yıl önce Şikayet Et
    Katilin sosyal medyadaki paylaşımlarına izlediği kanallara videolara bakılmalı özellikle başörtülü bir kadını katletmeyi hedeflemiş olabilir.
    Cevapla
  • Hakkı Dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli biliyir ki yasalarda boşluk var. onu ima ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR