Meral Akşener'den Başak Cengiz açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Akşener, Başak Cengiz'le ilgili, "O kadar acı ki... Eğer o psikopatla karşılaşmasaydı Başak kızımız şimdi aramızda olabilirdi" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2021 10:45 GÜNCELLEME 17.11.2021 12:23 SİYASET
Meral Akşener'den Başak Cengiz açıklaması
Meral Akşener'den Başak Cengiz açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Nazarbayev'e teşekkür etmek istiyorum. Kendisi Türk Dünyası Liderler Zirvesi'ne bugüne kadar eksiksiz kazanmış tek lider. Allah ondan razı olsun. 

BAŞAK CENGİZ'İN ÖLDÜRÜLMESİ

O kadar acı ki... Eğer o psikopatla karşılaşmasaydı Başak kızımız şimdi aramızda olabilirdi. Bu cani, Başak'ı savunmasız diye hedef alıyor. Niçin Başak'ı öldürdüğü sorusuna, "O savunmasız" diyor. Kadın kendini savunamaz diyor. Bu kafa kendiliğinden ortaya çıkmadı. 

Bu zalimlik ne zaman bitecek? Bu haksızlığa ne zaman dur denecek? Bu ülkede kadınlar ne zaman huzurla yaşayabilecek? İYİ Parti iktidarında gereğini yapacağız. Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak için Anayasa'da gerekli düzenlemeyi yapacağız. İstanbul Sözleşmesi'ni uygulamaya sokacağız, takipçisi olacağız. İYİ Parti iktidarında kadınları yaşatacağız. 

Geçen haftaki grup toplantımızda söylediklerimi nedense üzerine alınmış. Bana ahlak yoksunu demişti, dün de suyumuzun kaynadığını söyleyerek tehdit etti. Bitlere fısıldayabilen adama aşk olsun. Biz bugüne kadar kimseyi yuhalamadık onların ayıbı. Bu sefer bayan dememiş, bu kadın demiş. Küçük de olsa ilerleme var.

YORUMLAR 5
  • Gürbüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah senin gibilerin şerrinden Milletimizi koruyacak vesileler yaratır, böylece şaşırtır sizleri, inşaAllah. Nasılda hiçbirşey yokmuş tavırları içinde, devam ediyor. Hayret ki hayret.
    Cevapla
  • Metinbaba 2 yıl önce Şikayet Et
    nerden bile en 85 milyon insanın hangisi psikopat manyak!,ancak boş konuşuyorsun meral.,herzaman olduğu gibi at ziya at...Kürt köylerini basıp çoluk çocuk kadın demeden ,terörist diye yaptığın zalimlikleri bu Millet unuttumu zannediyon..
    Cevapla
  • Dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi şimdi meydanı buldun at tut bol keseden. Kadınları koruman çok güzel de Peki o bacıda küfredilen kişinin bacısı kadın değilimi,annesi kadın değilimi? İki yüzlü meral hanım ayıp ayıp, allahtan kork ve utan,
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bacımıza küfrederek mi.... Boş boş konuşma... ARTIK sen fıssın meral bacı....
    Cevapla
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir davranış,kadın haklarını savunmanız tebrik ederim.Keşke bu tepkiyi bingöl de evinde masumane oturan ne senden nede senin sesini çıkaramadığın lütfü den bir haber olan bayana karşı yapılan küfür konusunda da koysaydın bir bayan ve siyasetci olarak.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR