Kırıkkanat'tan Kılıçdaroğlu'na: 9 seçim kaybetti bizden hellallik istesin!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" sözlerinin ardından CHP'li isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP'li gazeteci Mine Kırıkkanat, katıldığı bir programda "Kılıçdaroğlu 9 seçim kaybetti, bizden hellallik istesin" şeklinde konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.11.2021 09:34 GÜNCELLEME 18.11.2021 10:37 SİYASET
Kırıkkanat'tan Kılıçdaroğlu'na: 9 seçim kaybetti bizden hellallik istesin!
Kırıkkanat'tan Kılıçdaroğlu'na: 9 seçim kaybetti bizden hellallik istesin!

CHP yandaşı tutumuyla bilinen gazeteci Mine Kırıkkanat, katıldığı bir programda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" çıkışını yorumladı.

Mine Kırıkkanat kimdir? 'Atatürk'e tapıyorum' diyen Mine Kırıkkkanat'a saldırı! Mine Kırıkkanat kimdir? "Atatürk'e tapıyorum" diyen Mine Kırıkkkanat'a saldırı!

"Kılıçdaroğlu yumurtaları kırmadan omlet yapmak istiyor" diyen Kırıkkanat, sicili kayıplarla dolu CHP liderinin öncelikle partililerden helallik istemesi gerektiğini söyledi.

"9 SEÇİM KAYBETTİ BİZDEN HELALLİK İSTESİN"

Kılıçdaroğlu'nun zayıflarla dolu seçim karnesine değinen Kırıkkanat, "Başkan olurken verdiği sözlerin hangisini tuttu? Aradan 11 yıl geçti, 9 seçim kaybetti. Partiyi demokratlaştırmadı, lider sultasına son vermedi. Şimdi ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşmesine nasıl inanayım?" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN HELALLİK ÇIKIŞI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan paylaştığı videoda, "Helalleşmek geçmişi değiştirmez ama geleceğimizi kurtarır. Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım." dedi.

YORUMLAR 126 TÜMÜ
  • Cetin. 2 yıl önce Şikayet Et
    Helallik mi,kilicdaroglumu,ah canım bunu 10 ncü yenilgisinden sonra yapsan daha iyi olur be
    Cevapla
  • Hakkım 2 yıl önce Şikayet Et
    Gılıcdaroğlu Ne bu dünyada nede ahirette hakkım helal olmasın
    Cevapla
  • Müsafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Helallik isteyeceği o kadar çok şey varki bu ülke kurulduğu günden beri malesef ve malesef yapılan yanlışların %95 inin altından CHP çıkar. İşte bu millet bunu bildiğinden hiç bir zaman seçimde 1. Parti olmaz. CHP nin yeri kütüphanelerin tozlu raflarıdır.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam seçim kazanabilmek için Dindar kesime takiyeler yapıyor inciler diziyor. Bu fosillerde Tv de intikam yeminleri ederek Kemalin arabasına çomak sokuyor. Kendileri çok farklı sanki
    Cevapla
  • Sinoplu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kime ne yaptin kimlerin canini yaktin yada yaktirdin imali bir kelime gibi geliyor her halde birilerinin canini yakti yada yaktirdi bundan hersey beklenir bunun her kelimesi palavra yalan dolan terörist fetönün agzindan konusan cesareti onlardan alan atatürk ile uzaktan yakindan ilgi alakasi olmayan sahte cakma atatürkcüdür kökeni ernenidir atatürk bu ülkeyi kurtardi bu densiz neyi kurtardi gercek atatürkcüler neden sormazlar bu kasetciye ah ah cok yazik bu ülkeye bayragimiza ulu önder atatürkümüze cok yazik atatürk ün partisi pkkaya fetöye teslim edilip teslim alinmis vah vah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR