Fatih Erbakan'dan teşkilat açıklaması

Yeniden Refah Partisi kuruluşunun üçüncü yılına özel düzenlenen programda konuşan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, “81 ilde 900’den fazla ilçede teşkilatlanmamızı tamamladık." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.11.2021 10:38 GÜNCELLEME 21.11.2021 11:36 SİYASET
Fatih Erbakan'dan teşkilat açıklaması
Fatih Erbakan'dan teşkilat açıklaması

Yeniden Refah Partisi kuruluşunun üçüncü yılına özel düzenlenen programda konuşan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, “Üçüncü yılımız hayırlı olsun. 17 Kasım 2019’da partilerini kurarak ne kadar güzel ve doğru adım attığımızı anladım. 81 ilde 900’den fazla ilçede teşkilatlanmamızı tamamladık. Aynen birinci kırk yıl gibi ikinci kırk yılımızda da bereket, feraset, cesaret, dirayet, nezaket, adalet ve merhametle dolu olacağız. Eski hedeflerimize, Yeniden Refah sayesinde ulaşacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi, kuruluşunun üçüncü yılına özel program  İstanbul Beşiktaş Mustafa Kemal Merkezi (MKM)’de gerçekleşti. Yeni Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Doğan Aydal, Naim Öztürk, Zafer Emanetoğlu, Mehmet Aşıla, Cengiz Zor, Cemil Çolak, Mehmet Altınöz ile Genel Başkan Sanat Danışmanı Davut Güloğlu da programa katıldı.

İlgilerinden dolayı salondakilere teşekkürlerini ileten Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, “Bu günleri görebildiğimiz için Allaha şükürler olsun. 52 yıllık geçmişe sahip olan ve bugün,3’üncü yaşına giren partimizin yıl dönümünde, dünyanın başşehri İstanbul’dayız. Burada bizimle olan herkese ve özellikle de ikinci kırk yılın gençlerine, gençlik teşkilatımıza teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

“İSTANBUL ONUN DA ŞEHRİ OLDU”

Üçüncü yıllarına özel olan programı özellikle İstanbul’da gerçekleştirdiklerin vurgulayan Dr. Fatih Erbakan, “İstanbul demek Fatih Sultan Mehmet, Sultan Abdülhamid Han, Eyüp Hazretleri ve çok sayıda sahabemizin kabri demektir. En son 2011 Şubat’ta da merhum Erbakan Hocamızı da defnettiğimiz yer İstanbul’dur. Bu yüzden İstanbul, onun da şehri olmuştur” şeklinde konuştu.

AMACINDAN ASLA VAZGEÇMEDİ

Salonda yaşanan heyecanı gördüğünde aklına merhum Necmettin Erbakan’ın geldiğini belirten Dr. Fatih Erbakan, “Keşke o da bu heyecanı yaşasaydı. Merhum Erbakan’ın kurduğu 4 partisi haksız yere kapatılmasına rağmen beşinincisini kurarak her zaman yoluna devam etti. Amaçlarından asla vazgeçmedi. Dünyadaki oyunları çok iyi bilip analiz ediyordu. O her zaman milli görüşçünün nefsini terbiye eden insan olduğunu söylerdi” diye konuştu.

“81 İLDE, 900’DEN FAZLA İLÇEDE VARIZ”

Partilerini kurarken para, tank, top, tüfekle değil imanla hareket edip kazandıklarını belirten Dr. Fatih Erbakan, “17 Kasım 2019’da partilerini kurarak ne kadar güzel ve doğru adım attığımızı anladım. 81 ilde 900’den fazla ilçede teşkilatlanmamızı tamamladık. Hakkâri’den Çanakkale’ye, Sinop’tan Antalya’ya kadar bereket ile kalkınmanın sembolü olan başak ve ahlak ve maneviyatın sembolü olan hilalle bezenmiş bayraklarımızla 81 ilimizi bugün itibariyle kuşatmış durumdayız” açıklamasını yaptı.

Yaklaşık 200 bin kadar resmi üyeleri olduğunun altını çizen Dr. Fatih Erbakan, partilerinin Türk siyasetinde büyüyen ve parlayan yıldız olacağını belirtti. Dr. Erbakan, “Sadece üye ve gönüllülerimizin fedakârlıklarına bağlı olmasına rağmen bu mesafeyi almış olmamız büyük başarıdır” dedi.

“SÖZ VERDİK, ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ”

İnsanlara paylaşım ve yönetimde adaleti sağlama sözü veren Dr. Fatih Erbakan, her zaman hizmet edeceklerini söylerek, “Kuvveti değil hakkı üstün tutacağız, dünyacı değil ahiretçi siyaset anlayışını benimseyeceğiz. Materyalist değil maneviyatçı siyasi inancı benimseyeceğiz. Biz her zaman karşımızdaki kim olursa olsun doğruya doğru, yanlışa da yanlış dedik. Doğruyu rakibimiz de yapsa yanında olduk. Bu şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

“ELEŞTİREL DEĞİL ÇÖZÜM ODAKLIYIZ”

Ayrıca parti olarak sadece eleştirel olmayacaklarını ifade eden Dr. Fatih Erbakan, “Çözüm de sunacağız. Gençlerimizi de her zaman ön planda tutacağız. İlk sloganımız olan  ‘burada gelecek var’ da bunu yansıtıyor” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Cenk 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanizda çok değerli bir siyasetciydi sizde çok değerli bir siyasetçisiniz babanız gibi Allah yolunuzu açık etsin insallah
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Al sana bi kaya
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarih tekerrür edecek ve Memleket yeniden Refah a erecek ama bu kez tezgahla indiremeyecek tezgahları kurulmadan bozulacak Biiznillah
    Cevapla
  • Rahime Çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli görüşün tek temsilcisi Dr Fatih Erbakan Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun. Bizde üyeniz ve görevli olarak daima yanınızda olacağız ALLAH'IN izniyle. Rabbim Hakk yoldan ayırmasın bizleri.
    Cevapla
  • Nafis 2 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerde fazla bir katilis oranı var okuyan ve anlayan gençlik tabi günübirlik düşünen değil tabi yavaş yavaş büyümeye devam edecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR