Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal'in ortaklarına bakın, notunuzu verin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de deprem konutları tesliminde konuştu. Muhalefetin gerilimden beslenerek iftiralarıyla vatandaşı oyaladığını kaydeden Erdoğan, "Bay Kemal'in ortaklarına bakın, notunuzu verin" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2021 15:49 GÜNCELLEME 26.11.2021 15:49 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal'in ortaklarına bakın, notunuzu verin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal'in ortaklarına bakın, notunuzu verin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Deprem Konutları Teslim Töreninde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"BAY KEMAL'İN ORTAKLARINA BAKIN, NOTUNUZU VERİN"

Milletimizin kaygıları üzerinden istismar yapanların ne size ne bu ülkeye faydası olmamıştır. Kendileri sürekli gerilimden beslendiği için hep yalan, yanlış ve iftirayla sizleri oyalama yoluna gitmişlerdir. Halbuki ülkenin de milletin de ihtiyacı eser ve hizmet siyasetidir. Bay Kemal'in, CHP'nin ortaklarına bakın; notunuzu da verin. 

GENÇLERE KÜTÜPHANE MÜJDESİ

İzmir'de gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak bir düzeyde kütüphane olmadığını öğrendim. Tekel fabrikasını kültür sanat merkezine dönüştürmeyi planlıyoruz. 

"ASFALT OSMAN'IN İZMİRİNİ BU ACIKLI HALİNE GETİRDİLER"

Şehri çamur deryasından kurtarıp modern yollara kavuşturan, verdiği her sözü tutan Asfalt Osman gibi efsane isimlerin İzmir'ini bugünkü acıklı haline getirenleri de sizlerin takdirine havale ediyorum. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • ömer bursevi 2 yıl önce Şikayet Et
    reisim aman ha by kemale izmirde laf söyleme sen konut değil altın saray yapsan yine giderler chp ye yamanırlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR