Son dakika haberi: 1,5 sene sonra Başkan Erdoğan'dan önemli hamle! Talimatı verecek...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Aralık’ta Antalya’da belediye başkanlarıyla kampa girecek. Kampta 2023 seçimleri için belediyelerin izleyeceği yeni yol haritası şekillendirilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2021 13:45 GÜNCELLEME 17.12.2021 14:32 SİYASET
Son dakika haberi: 1,5 sene sonra Başkan Erdoğan'dan önemli hamle! Talimatı verecek...
Son dakika haberi: 1,5 sene sonra Başkan Erdoğan'dan önemli hamle! Talimatı verecek...

Son olarak 5 Ekim 2019’da Kızılcahamam’da yapılan istişare toplantısının ardından, koronavirüs salgını sebebiyle iki buçuk senedir toplantı yapılamıyordu. 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından düzenlenen 30’uncu İstişare ve Değerlendirme toplantısı, 22-24 Aralık’ta Antalya’da gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek olan kampa 804 belediye başkanı katılacak.

BAKANLARDAN SUNUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Aralık’ta katılacağı kampta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sunum yapacak.

Belediye başkanları, taleplerini ve yaşadıkları sorunları bakanlara iletecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kampta ayrıca, bazı belediye başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştireceği ve meselelerini dinleyeceği ifade ediliyor.

EKONOMİK GELİŞMELER DE MASADA

Ekonomide önümüzdeki altı aylık yol haritası ve yeni ekonomi modelin de masaya yatırılacağı kampta belediye başkanlarının bu süreçte neler yapması gerektiği konusunda değerlendirmeler yapılacak. Ayrıca belediyelerin yeni dönemde alabileceği tasarruf tedbirleri ele alınacak.

PERFORMANSLARI DEĞERLENDİRİLECEK

Kampta, belediye başkanlarının yerel seçimlerden bu yana, projelerinin ne kadarını hayata geçirdiğine bakılarak performans değerlendirilmesi de yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediye başkanlarına "Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun" mesajı vereceği öğrenildi. Kampta ayrıca AK Parti Genel Başkan Vekilleri Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım, tecrübelerini belediye başkanlarına anlatacak.

KAYNAK : Türkiye Gazetesi
YORUMLAR 67 TÜMÜ
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN SULTÂN FÂTİH'İN EMÂNETİ İSTANBUL"DAN SELÂMLIYORUZ BAYRAĞIMIZ AY'YILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNDERİMİZ ÜSTÜN BAŞARILAR GAYRETLERİ MAN ADASI DOLAR CENNETI GIDILMELI ZEKÂSI İLE ÜLKEMİZ BAŞARILAR KAZANMIŞTIR TEKNOLOJİ İLE ZAFERLER KAZANMIŞTIR 2023*2053*2071* YILLARI AKPARTİ ZAFERLE KAZANACAKTIR DESTAN'YAZACAKTIR MİLLİYETÇİ HARAKET PARTİMİZE AK'PARTİMİZE GÖNÜLDEN YÜREKTEN BAĞLIYIZ BİZ-BİZE YETERİZ TÜRKİYEM 84 MİLYON SIFIRCI BILALLE VATAN SEVDALISIYIZ ILK SECIMDE YOLCU İMAN DOLU KALPLERİMİZLE VATAN-İÇİN VATAN NÖBETİNDEYİZ #ErdoğanÖnderimizBirlikteyiz#
    Cevapla
  • Düşüncem 2 yıl önce Şikayet Et
    Binali yıldırım ın tecrubesimi var
    Cevapla
  • barış 2 yıl önce Şikayet Et
    Yollara bakta gör kullandığın İnternete bakda gör cahil insan
    Cevapla
  • M k 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu üç günlük antalya kamp maliyetini söylermisiniz cebimizden daha ne kadar olmayan para çıkacak
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Dostum güzel ustacigim millet olarak sağ duyulu olmamız gerekirse cumhurbaskanimizi şimdi desteklemezsek ne zaman destekliyecez.sen ,ben ,biz tüm vatanını sevenler üzerine düşeni yaparsa emin ol Allah'ın izniyle bunlar düzelecek hemen karamsar olmayın.simdi birlik vaktidir ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz.uzerimize düşeni yapmazsak millet olarak yarın mahşerde Allah'ın huzurunda bunun hesabını veremeyiz...
    Cevapla
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusun kardesim
    Cevapla
  • Saim 2 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi anormal bazılarınız
    Cevapla
  • Onur serhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin cevabın çok yavsakca geldi nedense, ,,!!
    Cevapla
  • Muratk 2 yıl önce Şikayet Et
    Devleti soyanlardan paralar alınsın 30 milyon yabancılr gitsin iş bitti al sana milli mücadele nasıl
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim!!!
    Cevapla
  • İlhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen doğru insanlara anlatamıyoruz insanlar sabırsız aslında yokluktan değil varlıktan ne yapacaklarını bilmiyorlar insanlar aç değil nefisleri kör aç olmuş herkesin her evde en az 2 araba var yinede biç aciz diyorlar bu stokcular Bi bulunsa onlarda vatan haini olmuş fırsat bu fırsat zam yapıyorlar gayeleri Erdoğanı devirmek ülkeyi büyük bir kaosa sürüklemek bu doların yükselmeside amerikanın ve avrupanin bir oyunu yinede anlamazlar inşallah anlarlar ama zamanda iş işten geçer nasıl Adnan mendrese tuzak kurdular şimdide Erdoğana tuzak kuruyorlar Allah sonumuzu hayır etsin
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    çinle acilen anlaşıp çin yeni ile mall almak gerekir ithalatın yüzde 90 nını çinle yapıyoruz 333 kalem ihraç mal satıyorsak 133.333 tane çinde oto yedek parça-telefon ve parça malz.bilgisayar parça ve malz.kırtasiye hediyelik eşya bunu yapıp 7 - 8 tl den çin yeni alıp dolar belasını bırakalım kendi mallarımızıda ucuza satmayalaım
    Cevapla
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çin ile dolarsız ticarete geçmek lazım.Yuan_TL ile ticaret yapalım.
    Cevapla
  • Hüseyin yaldız 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir yorum teşekkür ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR