İslam'ı hedef alan CHP'li Özel'e Fatih Erbakan'dan tepki: 28 Şubat jargonu!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Malum parti grup başkanvekili adeta 28 Şubat jargonuyla birtakım düşünceler söylemiştir. Bu açıkladığı düşünceler CHP’nin genetik özelliklerinin bir tezahürüdür” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2022 13:20 GÜNCELLEME 01.01.2022 15:00 SİYASET
İslam'ı hedef alan CHP'li Özel'e Fatih Erbakan'dan tepki: 28 Şubat jargonu!
İslam'ı hedef alan CHP'li Özel'e Fatih Erbakan'dan tepki: 28 Şubat jargonu!

Genel Başkan Erbakan, 2022 yılının ilk gününde partisinin genel merkezinde düzenlenen Aralık Ayı Olağan İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantıda partisinin il başkanlarıyla buluşan Erbakan, gündemi değerlendirdiği bir konuşma yaptı.

Sözlerine yaşanan krizler karşısında uzmanların Milli Görüş’ü doğruladığını söyleyerek başlayan Erbakan, “Üretim, istihdam, ihracat odaklı bir ekonomi, borçlanmadan milli kaynaklarla yürütülen bir ekonomi hep söylendi hem de Milli Görüş uyguladı. Bugün de bu yaşanan krizler karşısında işin uzmanları açıkça Milli Görüş’ü doğruluyor. Çözüm katma değerli ürün üretmek ve ihraç etmek diyorlar. Bu katma değerli ürünün üretilebileceği ve ihraç edilebileceği şartları, iklimi mevcut iktidarın, devletin oluşturması gerekir. Üretirken yüzde 82 oranındaki dışa bağlılığımızı azaltacak adımları atabilmek” diye konuştu.

“CHP’Lİ ÖZEL, DÜŞÜNCELERİNİ 28 ŞUBAT JARGONUYLA SÖYLEMİŞTR”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan 4-6 yaş Kur'an kurslarını "Ortaçağ Zihniyeti" olarak tanımlamasına karşı sert tepki gösteren Genel Başkan Erbakan, “CHP Grup Başkanvekili’nin yapmış olduğu basın toplantısında kullandığı talihsiz ifadelere de değinmek istiyoruz. Malum parti grup başkanvekili adeta 28 Şubat jargonuyla birtakım düşünceler söylemiştir. Bu açıkladığı düşünceler aslında Yeniden Refah Partisi olarak her fırsatta söylediğimiz CHP’nin genetik özelliklerinin bir tezahürüdür. Ne kadar makyaj yapsalar da ne kadar kıyafetlerini değiştirseler de doğuştan gelen genetik özellikler değişmiyor. Herhangi bir fırsat bulduğunda tekrardan gün yüzüne çıkıyor. Bin sene İslam’a bayraktarlık yapmış aziz milletimizin evlatlarına Kur’an öğretilmesi, dinin öğretilmesini çağ dışı olarak nitelemek hiç kimsenin haddine değildir. Özgür Özel tarafından dile getirilen bu zihniyeti şiddetle kınadığımızı açıkça ifade ediyorum. Bu gibi açıklamalar Kemal Kılıçdaroğlu’nun mütedeyyin, muhafazakar seçmene yönelik vermiş olduğu ılımlı mesajları, helalleşme gibi bir takım adımlarını da yerle yeksan ediyor” sözlerini kullandı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • Milli_Nizam_2023 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu karanlıklar bitecek bir gün elbet geleceğiz o gün yakındır elbet saracak ilahi rahmet sabret adil düzen gelecek 2023
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Temel Karamanoğlundan da yorum bekliyoruz .
    Cevapla
  • Salah 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Erbakan IN duruşunu beğeniyorum. Gerçekten tarafsız ve doğruları söylemekten çekinmiyor.
    Cevapla
  • Ejder 2 yıl önce Şikayet Et
    En hayrlısı tek başına seçimlere girmen. Biri ülkeyi batağa çekti, diğeri İslâm a savaş açıyor. Yeniden milli görüş. Yeniden refah partisi diyorum
    Cevapla
  • Özkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak tek başına girince öbürlerinin ekmeğine yağ sürecek bu süreç parti meselesi degil hak Hak ile batil savaşı
    Cevapla
  • İsmail Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık safını belli etmelisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR