İçişleri Bakanlığı'ndan Ümit Özdağ'a sert tepki: Yazıklar olsun!

Bugün Esenyurt'ta iki grup arasında çıkan kavganın üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yabancı düşmanlığı yapan ifadeler kullanmıştı. İçişleri Bakanlığı'ndan Ümit Özdağ'a sert tepki geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2022 01:23 GÜNCELLEME 10.01.2022 09:33 SİYASET
İçişleri Bakanlığı'ndan Ümit Özdağ'a sert tepki: Yazıklar olsun!
İçişleri Bakanlığı'ndan Ümit Özdağ'a sert tepki: Yazıklar olsun!

Esenyurt'ta iki grup arasında çıkan kavganın hemen ardından açıklamada bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yabancı düşmanlığı yapan ifadeler kullandı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, "Esenyurt'ta Türk halkıyla Suriyeliler arasında cereyan eden ve her türlü provokasyona açık olan olaylardan milletimizin uzak durmasını rica ediyorum. Zafer Partisi olarak kimsenin burnu kanamadan tüm sığınmacıları ülkelerine geri göndereceğimiz sözünü bir kez daha yineliyorum" dedi.

"YABANCI DÜŞMANLIĞI ÜZERİNDEN OY AVCILIĞI YAPMAYA ÇALIŞAN ÜMİT ÖZDAĞ VE BENZERLERİNE YAZIKLAR OLSUN"

Özdağ'ın yabancı düşmanlığı yapan açıklamalarına yanıt ise İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan geldi. Çataklı yaptığı açıklamada, "Esenyurt'ta Filistinli bir kişiyle sigara isteme nedeniyle başlayan tartışma kolluk kuvvetlerimizin müdahalesi ile sona erdi. Sorumlular gözaltına alındı. Yabancı düşmanlığı üzerinden oy avcılığı yapmaya çalışan Ümit Özdağ ve benzerlerine yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaşananlar hakkında açıklama yapan İstanbul Valiliği ise, Esenyurt'taki olaylar sonrası 7 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ESENYURT'TA NELER YAŞANDI?

Esenyurt’ta Filistinli bir kişiyle sigara isteme nedeniyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Bunun üzerine bir grup mahalle sakini yabancı uyruklu kişilerin dükkanlarının bulunduğu alışveriş merkezinin cam ve vitrinlerine zarar verdi.

YORUMLAR 119 TÜMÜ
  • bozkırlı 2 yıl önce Şikayet Et
    ya adam gibi giderler yada bu millet onları göngöndermesini bilir lütfen bunları aziz milletimize yamamaya kalkmayın 15 temmuzda ne olduise aynısı olur
    Cevapla
  • konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar ırkçılıktan YÜCE RABBİMİZE SIĞINIRIZ fakat bunlar hiç sığınmacı gibi davranmıyorlar mesala konyada şuanda yakalanan uyuşturucu işlerini bunlar yönetiyor sığınmacı dediğimiz kişiler yanlarında kama bıçak hatta silah taşımaktalar böyle sığınmacı olmaz yaptıkları olaylar hiçbirzaman basına yansımıyor oturdukları mahallelerdeki esnafları tehtitle dükkanlarından çıkarıyorlar hırsızlık olayları hat safhada gelecekte vatanım adına tedirginlik duyuyorum aziz milletimize bukonuda kulağını tıkayanların çok geç olmadan çözüm bulmaları temennisiyle
    Cevapla
  • cihad 2 yıl önce Şikayet Et
    dünya babamızın malımı. şimdi müslüman kardeşliğinden bahsedeceğim ama ona uyan kalmadı bari insan olarak görün. hepimiz gideceğiz bu dünyadan mühim olan kalp kırmadan gitmek.
    Cevapla
  • Hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyorum ümit abi adamsın adam
    Cevapla
  • TAHA 2 yıl önce Şikayet Et
    Okuyorum yorumları,kendi vatandaşını savunacağına hemen dinden imandan sorguya çekmeye başlıyorlar insanları..Memlekete suriyeli afgan yığıncamı Müslüman olunuyor.Savaş varsa niye her bayram gidiyorlar,yoksa niye hala heryerdeler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR