AK Parti'den Semra Güzel açıklaması: Hesaplaşacağız

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan HDP'li Semra Güzel'in teröristle fotoğraflarına dair yaptığı açıklamada "Yeri ve zamanı gelince Meclis çatısı altında milletimizin istediği doğrultuda hesaplaşacağız." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.01.2022 15:18 GÜNCELLEME 11.01.2022 15:43 SİYASET
AK Parti'den Semra Güzel açıklaması: Hesaplaşacağız
AK Parti'den Semra Güzel açıklaması: Hesaplaşacağız

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, HDP'li Semra Güzel'in teröristle fotoğraflarıyla ilgili açıklama yaptı. Özkan, "Yeri ve zamanı gelince Meclis çatısı altında milletimizin istediği doğrultuda hesaplaşacağız." dedi.

.

SEVGİLİSİ TERÖRİST ÇIKTI
Adıyaman kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından 29 Nisan 2017'de düzenlenen operasyonda öldürülen terör örgütü PKK mensubu Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora'nın, HDP vekili Semra Güzel ile yakın ilişkisini gösteren fotoğraflar ortaya çıktı..

YORUMLAR 5
  • beko 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlari mecliste barindiranlardan hakkimi helal etmiyorum
    Cevapla
  • Yalçın 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacaksınız Pkk zaten mecliste birde meclisi yönetiyor 40 TL aylık alıp ülkeye karşı savaş hali deler bular bitmez gelecegin başkanı olacaklar nasılmı Pkk Chp iyi parti sadet bunlar sacrak bacagı olmuş yazık şu güzel ülkemize ne günlere kaldık
    Cevapla
  • isbay 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi aynı. terörist..
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Mecliste PKK'lı, enaz 15-20 terörist milletvekili var. Destekçilerini saymıyorum bile. Bunlar için CHP ve İP'in kapısını çalın, dokunulmazlıklarını kaldıracağız, destek olun diye. Bakalım tepkileri ne olacak.
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi değil de ne zaman sayın vekilim? Gazi mecliste polis asker korucu katilinin ne işi var. Milleti katleden, milletin vekili olabilir mi?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR