Kılıçdaroğlu'ndan açıklama: CHP de sütten çıkmış ak kaşık değil

Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayına ilişkin, “Seçim tarihi belirlensin. Biz adayımızı belirleyeceğiz” dedi. Kılıçdaroğlu, " "Bizim de yanlışlarımız oldu. Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz." diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.01.2022 13:09 GÜNCELLEME 13.01.2022 13:15 SİYASET
Kılıçdaroğlu'ndan açıklama: CHP de sütten çıkmış ak kaşık değil
Kılıçdaroğlu'ndan açıklama: CHP de sütten çıkmış ak kaşık değil

Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ta esnaf gezisi yaptı. Ziyaret sırasında soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda, “Seçim tarihi belirlensin. Biz adayımızı belirleyeceğiz. Adayımızın kim olduğunu açıklamamız için, ‘Ben erken seçim istiyorum, sandığı getiriyorum. Bay Kemal gel sen de oy kullan' demesini bekliyorum" diye ifade etti.

"CHP DE SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİL"

Kılıçdaroğlu konuşmasında 'helalleşme' çağrısını yineleyerek, "Bizim de yanlışlarımız oldu. Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hatamız, eksiğimiz, yanlışımız oldu. Onları telafi etmeye çalışıyoruz. Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP'dir. Kimin derdi varsa onunla dertleşiriz." diye konuştu.

Destici'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na Semra Güzel tepkisi: Seçim için sus pus oldular!Destici'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na Semra Güzel tepkisi: Seçim için sus pus oldular!

Kılıçdaroğlu'ndan PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan Semra Güzel sorusuna skandal yanıtKılıçdaroğlu'ndan PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan Semra Güzel sorusuna skandal yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Ocak günü açılışını yapacağı projede dev dalgaların sahil yoluna zarar verdiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, "Denize karşı durulmaz, doğanın kendi kuralları vardır. ‘Ben buraya şunu yapacağım, ben buraya bunu yapacağım’ derseniz olmaz. Denizin aldığı yol yeni bir şey değil, tam üç kez aldı. İnsan aklını başına alır. Devlette liyakatı bitirirseniz; mimarı mühendisi oraya görevlendirmezseniz; ‘bu yolu yapıyoruz, deniz aldı, bir daha yaptık, deniz aldı, bir daha yaptık’…Ya aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek mümkün değil. Allah bunlara akıl fikir versin" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    ey ak parti ey chp ey muhalefet biz siyaset ve kutuplaşma istemiyoruz.halk zor durumda geçinemiyor.buna çare bulunmalı hep beraber birlik olunursa herşey çözülür önce piyasalar iyi algılar moralle dolar 8 tl ye iner herkse yastıkaltı 5 bin ton altını bankaya getirip yatırısa piyasa coşar
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    siyasete giren hiçbir parti ak kaşı değil siyasetin şerrinden allah sığınırım diyen said nursi doğru söylüyor siyasette yalan var gıybet var iftira var rüşvel var peşkeş çekme adamcılık var.küfür var ilk vekil adayı iken chp 2-3 milyon partiye haraç alıyorlar.
    Cevapla
  • mehmet muzaffer 2 yıl önce Şikayet Et
    ibb deki liyakatları görüyoruz bırakın tiyatroyu
    Cevapla
  • isa dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal bey doğru söylemiş pkk yı hdp den çok savunuyor değiştiği doğrudur
    Cevapla
  • gürsel 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam bu konuda doğru söylülyor. doğruya doğru . geçtiğimiz 10 yılda CHP yi Atatürkün partısi olmaktan çıkardı PKK lıların ve bilimum terör örgütlülerin partisi haline getirdi. daha ne yapsın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR