Erdoğdu Selahattin Demirtaş'ı savundu

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, katıldığı canlı yayında, partisinin ittifak ortağı HDP'nin eski Eş Başkanı ve kanlı hendek olaylarının mimarı Selahattin Demirtaş'ı savundu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2022 06:03 GÜNCELLEME 15.01.2022 06:03 SİYASET
Erdoğdu Selahattin Demirtaş'ı savundu
Erdoğdu Selahattin Demirtaş'ı savundu

TELE 1 canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, partisinin ittifak ortağı HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ı savundu.

Erdoğdu, hendek olaylarının mimarları arasında yer alan Demirtaş'ın haksız yere hapis yattığını vurgulayarak, "silahlı siyaseti legal siyasete çekmek için çaba gösterdiğini" ifade etti.

Demirtaş'ın sadece "Erdoğan'ı başkan yaptırmayacağız" dediği için cezaevinde olduğunu iddia eden Erdoğdu, "7 Haziran seçimlerinden önce Demirtaş'ı içeri atma kararı almışlardı. Sonrasında PKK ile birlikte ülke kana bulandı. Polis haince yatağında infaz edildi" diye konuştu.

CHP vekili, o süreçte "PKK'nın hiç yapmadığı eylemleri yaptığını" da söyledi.

YORUMLAR 45 TÜMÜ
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır valilere talimat verdim kimseye karisilmayacak diyen akp genel başkanı degilmiydi. Bunda bizimde suçumuz var Allah affetsin diyen yine akp genel başkanı degilmiydi. Bir insanın suçu varsa yargılar cezasını verirsin. 5 senedir tutukluluk ne demek abi.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir şey bilmiyorsunuz ki, bu chp liler hep aynı. Peki Edirnedeki İmralıdakine hesap verecek, cümlesini bir yorumlayın bakalım
    Cevapla
  • Nazim arat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaçak inşaatların Chp belediyesi olan ilçeleri tercih eden BALYOZ SHOW olarak tanıdığım Erdogdu once aynaya baksın, sonra öfkesine hakim.olup memleketini sevip durust olsun, durust. Kaçak gocek, cukka işlerden vazgeçsin. Demirtas eli kanlı terör destekcisidir. Gün yüzü gormemelidir, cesareti var ise ERdogdu once Dbakir annelerini ziyaret etsin sonra Eren Bülbül filmini seyretsin.
    Cevapla
  • Frk 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainleri daha konuşuyor
    Cevapla
  • Tortumlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Cesurların sustuğu yerde bücürler konuşur. Bu zatın seçmenine havale ediyoruz umarız uyanırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR