İYİ Parti kurucularından Vedat Yenerer, partisinden istifa etti

İYİ Parti’den istifa eden partinin kurucularından Vedat Yenerer, parti yönetiminin kendisine karşı bir tavır aldığını belirterek "Şu andan itibaren İYİ Parti ile hiçbir bağım kalmamıştır" açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2022 10:24 GÜNCELLEME 17.01.2022 20:04 SİYASET
İYİ Parti kurucularından Vedat Yenerer, partisinden istifa etti
İYİ Parti kurucularından Vedat Yenerer, partisinden istifa etti

İYİ Parti kurucularından Vedat Yenerer, partisinden istifa etti. Yenerer, kararını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

"PARTİ MERAL AKŞENER FUN CLUB'A DÖNDÜ"

İYİ Parti'nin kurucularından Vedat Yenerer, parti içinde üstün eğitim ve liyakat sahibi Türk milliyetçilerinin parti içinde bir önem teşkil etmediğini gördüğünü söyleyerek çok sert ifadeler kullandı. Yenerer, partinin içinde milliyetçi olmayan ve Türkiye karşıtı söylemleri ile öne çıkanların önemli yerlere yerleştirildiğini ifade etti. Yenerer, "Bana göre il il dolaşıp, mücadele ederek kurduğumuz partimiz zaman içinde Meral Akşener Fun Club'a dönmüş durumdadır." dedi.

"KİRLİ SİYASET YAPANLARIN OLDUĞU ORTAM"

Yenerer açıklamasında partideki görevine kendisine hiçbir açıklama yapmadan son verildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Art arda görevlerime son verilmesi ve parti tarafından bunun tebliğ edilmemiş olması normal değil, açık bir tavırdır. Varsın olsun, ben doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğim. “Kirli” siyaset yapanların olduğu bir ortamda temiz kaldığım için kendimle gurur duyuyorum.

Son olarak, İYİ Parti’de umutla kalmış, sahada çalışan çok değerli vatanseverlere ve Türk milliyetçilerini saygıyla selamlıyorum. Sosyal medyada beni takip eden İYİ Parti'li arkadaşlarımın sayfamdan ayrılmalarına hoşgörüyle bakacağım.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Kurucu üyesi Vedat Yenerer

Şu andan itibaren İYİ Parti ile hiçbir bağım kalmamıştır. Bana söyleyecek sözü olanlar sosyal medya sayfalarından yazmasın. Kendilerini ekranlara davet ediyorum. Kim haklı kim haksız millet karar versin..

Vatanım ve milletim için çalışmaya kaldığım yerden devam edeceğime hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü ben, Mavi Gözlü Bozkurdumuz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk milletinin ölene kadar askeriyim…

Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Muharrem İnce’den İYİ Parti ve CHP’ye rest! Babacan, Karamollaoğlu ve Davutoğlu tepkisi!Muharrem İnce’den İYİ Parti ve CHP’ye rest! Babacan, Karamollaoğlu ve Davutoğlu tepkisi!

Akşener'in açıklaması ne anlama geliyor? İYİ Parti artık yükü taşıyamıyor mu?Akşener'in açıklaması ne anlama geliyor? İYİ Parti artık yükü taşıyamıyor mu?

KAYNAK : CUMHURİYET
YORUMLAR 77 TÜMÜ
  • Millet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötü partinin ucuz vekilleri
    Cevapla
  • BAKSENYALANA. 2 yıl önce Şikayet Et
    ADAM GEÇ KALdı DİYE ÜZÜLMESİ LAZIM. SELOYLA KAHVALTI NE DEMEK. ADAM APONUN HEYKELİNİ DİKECEZ HEYKELİNİ DİYECEK. SEN O ÜLKÜCÜ OLACAN HE. YOK ÖYLE OLMAZ BU İŞLER.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti çökmüş?İyi parti kominist vatan hainlerinin yuvası olmuş....
    Cevapla
  • SELAMET 2 yıl önce Şikayet Et
    AKŞENER KİMİN ELEMANI NİYE BUNLARI ANLATMIYORSUN... AKŞENERİ MHP NİN BAŞINA GEÇİRMEK İÇİN KİMLER çalıştı . BUNLARI biliyorsunuz da konuşmuyorsunuz...
    Cevapla
  • Oku-yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Üstün liyakat sahibi milliyetçiye bak. Vatanı sattı parasını alamadi gezeleyip duruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR