Kılıçdaroğlu ve Akşener çirkin sözleri savundu! Sedef Kabaş'a destek çıktılar!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dini değerleri hedef alan Sezen Aksu ve Sedef Kabaş'ın Başkan Erdoğan ve cumhurbaşkanlığına hakaret içeren sözlerini savundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.01.2022 22:24 GÜNCELLEME 22.01.2022 22:33 SİYASET
Kılıçdaroğlu ve Akşener çirkin sözleri savundu! Sedef Kabaş'a destek çıktılar!
Kılıçdaroğlu ve Akşener çirkin sözleri savundu! Sedef Kabaş'a destek çıktılar!

Cumhurbaşkanına hakaret suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş hakkında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, Sedef Kabaş ve Sezen Aksu'nun büyük tepki çeken sözlerini savundu. Akşener de Kabaş'ın Başkan Erdoğan hakkındaki tepki çeken sözlerine sahip çıktı.
 

Sedef Kabaş'tan 'kelepçe' oyunuSedef Kabaş'tan 'kelepçe' oyunu




Sedef Kabaş ve Sezen Aksu'nun hakaretlerini görmezden gelen Kılıçdaroğlu, açıklamasında, ''Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı. Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir.'' ifadelerini kullandı.


 

Sezen Aksu'dan Hz. Adem ile Hz. Havva'ya hakaret! Büyük tepki çektiSezen Aksu'dan Hz. Adem ile Hz. Havva'ya hakaret! Büyük tepki çekti

AKŞENER DE DESTEK VERDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Sedef Kabaş'ın tepki çeken sözlerine destek verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akşener, Başkan Erdoğan ve cumhurbaşkanlığı makamına hakaret içeren sözlere destek verdi.

Akşener açıklamasında, ''Şiirden hapse giren dünün mağdurlarının, atasözü söyleyenleri hapse atan mağrurlar haline geldiği günlerden geçiyoruz. Nereden nereye… Ama az kaldı, hiç merak etmeyin. Bu zihniyet gidecek, Türkiye’ye yeniden adalet gelecek.'' dedi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 916 TÜMÜ
  • Önder 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu politika denisecek evet sizin gibiler gittiginde
    Cevapla
  • Zeynel 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi biden amcaları da abd de soru sorana küfür etmiş kılavuzu belli bunların hepsi aynı
    Cevapla
  • Mevlüt 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetöyle pkk ile kol kola yürüyenler, vatanı milleti islamı savunacak değiller ya, bu değerlerimize kim düşmasa onları savunmaları nedense beni hiç şaşırtmıyor.
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav boyle muhalefet olurmu iktidara yapilan saldiriya dogrusuna yalnisina bakmadan avukatlik gorevine soyunuyolar vay halimize yahu bu iktidarin hicmi dogrusu yokta herseye olmaz demek yok arkadas ulkeme dinime saygi duymayan terk etsin bu canim vatani
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar provokatör siyasetçi . Her türlü pisliği yaparlar ondan sonrada özgürlük ve demokrasiden bahsederler. Lanet olsun sizin gibi hainlere. Peygamberlere hürmet dahi yok bunlarda. Ulan Tayyip Erdoğan ın okuduğu şiirin neresinde hakaret var. Sanki iktidara gelseler bir b..' yarayacaklar. Sizin daha kendinize hayriniz yok. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Derici hainler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR