HDP'li Sancar'dan Millet İttifakı'na: Umarım gerekli dersleri çıkarmışlardır

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, HDP'li vekillerin Meclis'e ulaşan dokunulmazlık dosyaları nedeniyle ittifak ortaklarına çağrı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2022 21:27 GÜNCELLEME 01.02.2022 21:29 SİYASET
HDP'li Sancar'dan Millet İttifakı'na: Umarım gerekli dersleri çıkarmışlardır
HDP'li Sancar'dan Millet İttifakı'na: Umarım gerekli dersleri çıkarmışlardır

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, HDP'li vekiller için hazırlanan dokunulmazlık fezlekelerine değindi. Dokunulmazlıkların gündeme 'kendilerine şantaj ve tehdit amaçlı' gündeme getirildiğini öne süren Sancar, 2016 yılında da benzer bir durumun yaşandığını söyledi.

HDP'Lİ SANCAR'DAN İTTİFAK ORTAKLARINA: UMARIM GEREKLİ DERSLERİ ÇIKARMIŞLARDIR

Dokunulmazlık konusunun ülkede demokrasiye giden yolu bütünüyle tıkadığını ve barış imkanlarını tümüyle yok ettiğini iddia eden Sancar, "Biz bunları söylüyoruz fakat sadece biz söylemiyoruz. Bize destek olan, bizimle dayanışma içinde olan içeride ve dünyada çok çeşitli çevreler var hepsine teşekkür ederiz fakat iktidarın bu zihniyeti ile birlikte yürümeyi marifet sanan ve sayan 'muhalefet' güçleri de var. Dilerim ve umarım muhalefet, 2016'dan gerekli dersleri çıkarmış olsun, 2016'daki o operasyonun yol açtığı tahribatların farkında olsun." diye konuştu.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Zillet ittifakı sözünün eri,bu toprakların haini,nerde Türkiye düşmanı varsa dostudur.Kılıçdaroğlu iki bakanlık sözü verdi hdpkk,ya, acaba hangi bakanlıklar verilecek,Savunma bakanlığı ile iç işleri olmasın.Şüphemiz yok yapar bu alçaklığı zillet ittifakı.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Üç güne ermenilerle anlaşır da; bunların aslı meydanda sırıtırsa bakalım siyonist başka ne oyuncak bulacak?
    Cevapla
  • Akıllı Ol 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden, ekmek yediği elden kurşunu yer.
    Cevapla
  • Vatandaş 37 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hdpkk'lı eşbaşkanın etekleri tutuşmuş ittifak ortaklarıni ikaz ediyor. Sakin ha 2016 'daki gibi bozguna uğramayalım bu nedenle fezlekelere hayır diyin baskısı kurmaya çalışıyor. Pkk'nın siyasi kolu hdp kuduz köpek gibi saldırmamasının bedelini ödemelidir. Özellikle akşenerin kadrosu hayır oyu kullanmamalı çünkü milliyetçiliği darbe alıp fetö&pkk bağını resmileştirmiş olur.
    Cevapla
  • Alia 2 yıl önce Şikayet Et
    Avara kasnak gibi dönüp dolaşıp aynı yere geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR