Fatih Erbakan'dan vatandaşa 6'lı muhalefet uyarısı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine 6 muhalefet partisi genel başkanının 12 Şubat'ta biraraya gelmesine sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2022 18:17 GÜNCELLEME 06.02.2022 18:53 SİYASET
Fatih Erbakan'dan vatandaşa 6'lı muhalefet  uyarısı
Fatih Erbakan'dan vatandaşa 6'lı muhalefet uyarısı

Fatih Erbakan,  "Bu zihniyetle bu iş batırma belgeleriyle 6'nız değil 16'nız bir araya gelse yine de bir şey yapamazsınız." dedi.

Erbakan, partisinin Altındağ 2. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, asgari ücret, memur ve işçilere verilen zamların enflasyon karşısında eridiğini savundu.

İlgili bakanlıkların yapılan sosyal yardımlara ilişkin paylaştığı rakamların, Türkiye'de nüfusun yüzde 40'ının yardıma muhtaç olduğunu gösterdiğini öne süren Erbakan, iktidarın, önce temel ihtiyaç ürünlerini zam yağmuruna tuttuğu, ardından da sadaka dağıttığı eleştirisinde bulundu.

Erbakan, siyasi iktidarın görevinin ülkede fakirliği kaldırmak, ülke insanının alım gücü ve refah seviyesini artırmak olduğunu söyledi.

-"Onları getirmek, yağmurdan kaçarken doluya tutulmak demek"

Muhalefet partilerini de eleştiren Fatih Erbakan, "Onları getirmek, mevcut iktidarı değiştirip, yağmurdan kaçarken doluya tutulmak demektir." dedi.

Muhalefet partilerinin, ekonomi, dış politika gibi konularda somut, elle tutulur bir çözüm önerisinin olmadığını öne süren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, şöyle devam etti:

"Vatandaşın en çok dertlendiği, içinde bulunduğumuz ekonomik krizden çıkış için herhangi bir çözümünüz, herhangi bir kaynak paketiniz var mı? Hayır böyle bir şey de yok. Peki içinizden herhangi bir tanesinin daha önce iş başına gelip de milletin derdine derman olduğuna dair bir referansı, bir işi bitirme belgesi var mı? Hayır öyle bir şey de yok. Bırakın iş bitirme belgesi, referansını, bunların pek çoğunun daha öncesinden kapı gibi iş batırma belgeleri var. Bunlardan millete bir hayır gelmesi mümkün mü?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine 6 muhalefet partisi genel başkanının 12 Şubat Cumartesi çalışma yemeğinde bir araya geleceğini hatırlatan Erbakan, "Bu zihniyetle bu iş batırma belgeleriyle 6'nız değil 16'nız bir araya gelse yine de bir şey yapamazsınız." diye konuştu.

Mevcut iktidarın mutlaka değişmesi gerektiğini, ekonomide, dış politikada ve sosyal politikalarda telafi edilemeyecek düzeyde hatalar yapıldığını savunan Erbakan, "Yağmurdan kaçarken doluya tutulursak bir 5,10 sene daha kaybetmiş oluruz. Bizim ülke olarak millet olarak bırakın 5-10 seneyi, 5-10 haftayı kaybetmeye tahammülümüz yoktur." ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, daha adil bir yönetim ve yaşanabilir bir Türkiye için adalet ve kalkınmanın gerçek manada sağlanmasının Yeniden Refah Partisi ile mümkün olacağını iddia etti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Şak şak 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek adam bozdu. 6kişi düzeltir. Sarayda yaşayan Isparta da donarak ölen vatandaş ı bilmez. İstanbul için gelen n bakan Isparta niye gitmedi..
    Cevapla
  • FİKİR TEVFİK 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen 6 kişi neyle düzeltir terörle mi?Bir kişi donarak öldüyse az içsin,kaymakamlığa çıksın,kömürü devlet bedava veriyor,Terör ve destekçileri iş başına gelirse kaç kişi ölür başta seni halay çektirerek öldürürler ölümünü halay çekerek seyredersin.
    Cevapla
  • Muhittin 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelecğin reisi
    Cevapla
  • DOST 2 yıl önce Şikayet Et
    Dedikleri çok doğru. Ekonomi hakkındaki açıklamalarını dinlemenizi tavsiye ederim.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    DR.FATİH ERBAKAN, seviyoruz ve destekliyoruz
    Cevapla
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Lev; bozuk olan ve daha da bozulacak olan SENSİN DENSİZ!!!!!.
    Cevapla
  • Lev 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir başarısı yeteneği önerisi geleceğe ait öngörüleri planları olmayan erbakan yancı olmakta ısrar ediyor. Ülkenin durumu belli iken bizde gelip bizde yicez derdinde. Daha dur sen böyle konusuyosun. Bu ekonomi seneye %100 daha bozulacak. Ben s yemiyorum enflasyon rakamları söylüyor. Ozaman da R atmak işe yaramaz erbakan.
    Cevapla
  • Erkan Kocatürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bir dinleseydiniz
    Cevapla
  • Azizim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini oturup 10 dakika dinleseydiniz bu yorumu yazmadınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR