6 muhalefet partisi toplantı yapacak! Babacan görüşecekleri konuyu açıkladı

DEVA Genel Başkanı Babacan, altı muhalefet partisinin, cumartesi günü güçlendirilmiş parlamenter sistemle ilgili yapacağı toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2022 13:42 GÜNCELLEME 09.02.2022 13:44 SİYASET
6 muhalefet partisi toplantı yapacak! Babacan görüşecekleri konuyu açıkladı
6 muhalefet partisi toplantı yapacak! Babacan görüşecekleri konuyu açıkladı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, "Cumartesi günü güçlendirilmiş parlamenter sistemle ilgili toplantı yapacak altı muhalefet partisinin, topluma ne gibi mesajlar vereceği" sorusu üzerine, "Bu toplantı, şu anda güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmalarımızın gelmiş olduğu noktanın bir teyidi ve bundan sonraki sürecin istişaresiyle ilgili olacak. Umarız ki verimli olur, ülkemiz için hayırlı sonuçlar doğurur." ifadesini kullandı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Beyefendi 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp, Tayyip Erdoğan'ın verdiğinden (Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Başbakan Yrd) daha fazla ne verecek size??? Rabbim sorar, küçük hesaplarla, nefsinizin tahakkümüyle , ümmeti parçalamaya çalışmanızı, sorar muhakkak yarın Hak Divanında.
    Cevapla
  • Bey Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Erdoğan'ın size verdiğinden (Gül, cumhurbaşkanı) (Davidoğlu, başbakan) (babacan, başbakan yrd) daha fazla ne verecek CHP size??? El insaf, el vicdan, el izan. Rabbim sorar, küçük hesaplarla, nefsinizin tahakkümüyle , ümmeti parçalamaya çalışmanızı, sorar muhakkak yarın Hak Divanında.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendini fasulyeden nimet sayma. Kendi sahabına ihanet edenin, Bu Millet' e vereceği bir şeyi yoktur. Sayın Reis, seni gösterdiği için seçilmiştin.Sen den çok vaaaaar.
    Cevapla
  • Ali T 2 yıl önce Şikayet Et
    Altı benzemez sizin olduğunuz yerde hayır huzur bereket olurmu bu toplantı Erdoğan ı nasıl düşürürüz toplantısı adını güçlendirilmiş parlamenter koymuşlar
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hainlerden deva olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR