Fuat Oktay'dan 'Boğazlar' açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Boğazlar rejiminin, bölgede devam eden savaş haline göre, nasıl uygulanacağı açık ve nettir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2022 23:02 GÜNCELLEME 27.02.2022 23:03 SİYASET
Fuat Oktay'dan 'Boğazlar' açıklaması
Fuat Oktay'dan 'Boğazlar' açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

"Türkiye olarak her türlü yapıcı katkıyı vermekteyiz"

Oktay, "Bağımsız ve egemen bir ülke olan Ukrayna’nın topraklarını hedef alan işgal girişimi uluslararası hukukun net ihlalidir; asla kabul edilemez. Cumhurbaşkanımız liderliğinde, Türkiye olarak bu haksız ve hukuksuz savaşın bir an önce sonlandırılmasına yönelik girişimlerimiz çok yönlü olarak devam etmektedir. İki taraf arasında yapılacak olan müzakereler son derece kritiktir; bu çerçevede Türkiye olarak her türlü yapıcı katkıyı vermekteyiz" dedi.

"Boğazlar rejiminin nasıl uygulanacağı açık ve nettir"

İnsani yardımların devam ettiğini vurgulayan Oktay, şöyle devam etti:

"Kadın ve çocuklar başta olmak üzere, masum insanların maruz bırakıldığı trajedinin önüne geçmek maksadıyla Türkiye’nin insani yardımları tüm hızıyla devam etmektedir. Boğazlar rejiminin, bölgede devam eden savaş haline göre, nasıl uygulanacağı açık ve nettir."

 

YORUMLAR 5
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    hocam haklısınız.birde şu cinayet işleyenlere hapisten çıkınca olay yerinde ve doğum yerinde yaşamayı yasaklayan bir kanun yapsanız geriye işleyecek şekilde.kan davaları epey azalır.sonra adamdan sayıyorsunuz.bize yazık.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Montrö diyen emekli amirallere neden dava açtınız o zaman? Adamlar sizi böyle durumlar için uyarmıştı.
    Cevapla
  • Özkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakın gaza gelip taraf olmayın
    Cevapla
  • Turancılar 2 yıl önce Şikayet Et
    Boğazlar konusu neden sabah akşam konuşuluyor, sanki savaşın tarafıyız. Eğer birileri savaş gemisi geçirmeye kalkarsa o zaman gereği yapılır
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Rus gavurunu geçirmeyin memleketten
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR