Gelecek Partisi'nden açıklama: Kılıçdaroğlu'nun adayı Davutoğlu

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı tarifine bakıldığında adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu anladıklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2022 11:39 GÜNCELLEME 14.03.2022 12:07 SİYASET
Gelecek Partisi'nden açıklama: Kılıçdaroğlu'nun adayı Davutoğlu
Gelecek Partisi'nden açıklama: Kılıçdaroğlu'nun adayı Davutoğlu

Millet İttifakı ve yeni kurulan partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusuna bir yanıt da Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel'den geldi. Gözel, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı Ahmet Davutoğlu" ifadesini kullandı. 

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYI DAVUTOĞLU"

Gözel, "Yani Sayın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı Ahmet Davutoğlu. Bu ifadeleri okuduğum zaman ben bir gelecek Partili olarak bunu anlarım. Çünkü demiş ki devlet tecrübesi olacak, tarafsız yaklaşacak vesaire… Bana göre benim partimin lideri bu özellikleri haiz. Tabi ki yani her parti kendi liderini doğal olarak Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek ister, isteyecektir de. Bizim de doğal Cumhurbaşkanı adayımız bizim açımızdan Ahmet Davutoğlu’dur." dedi.

YORUMLAR 62 TÜMÜ
  • Meto 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ya dertleri ülkenin huzuru değil başka şeyler demek ki . Bunlar anlamadı bu milleti. Daha da meydana çıkmalarına gerek yok. Gelecekmiş peh!
    Cevapla
  • Nevin ünlü 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp de adaymı yokki illa dışarıdan gelecek oy alamaz bence mansur yavaş olmalı
    Cevapla
  • Dursun Ali Türköz 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke öyle bir hataya düşseler . Sandığa gömüp rezil rüsvay etmiyormuyuz . Bu millet davasına ve liderine ihanet eden adama oy vermez
    Cevapla
  • Ahmet 03 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun Davutoğlu Senden muhtar dahi olmaz Reisin sayesinde başbakan olmuştun şimdi olda görelim
    Cevapla
  • Zafer yaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim, körler sağırlar birbirini ağırlar, yediği, kaba ihanet eden koltuk gitti diye fellik fellik yaranacak kapı arayan ağzından çıkanı kulağı duymayan insanların yeri deyil o makamlar ciddiyet ister. Nokta.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR