Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İBB'ye tepki: Talimat mı geldi?

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Beşiktaş Çırağan Caddesi üzerinde 112 çınar ağacının İBB tarafından kesilmesine tepki göstererek, “Ağaç kesiliyor diye Gezi’de memleketi ayağa kaldıranlar neden sessiz. Talimat mı gelmedi?“ dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2022 17:14 GÜNCELLEME 16.03.2022 20:32 SİYASET
Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İBB'ye tepki: Talimat mı geldi?
Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İBB'ye tepki: Talimat mı geldi?

Sadece İstanbulluların değil, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından İstanbul’a gelen turistlerin de en çok ziyaret ettiği bölgelerin başında gelen ve tarihten günümüze birçok tarihi fotoğrafa ev sahipliği yapan Beşiktaş Çırağan Caddesi’nde bulunan 112 çınar ağacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kesildi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Orman Müdürlüğü’nden habersiz olarak kesilen 112 ağaç için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne sert tepki gösterdi. 

Yazıcı, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, ”Mesele ağaç değil. Hiçbir zaman da ağaç olmadı. Ağaç kesiliyor diye Gezi’de memleketi ayağa kaldıran, kamuya zarar verenler; Dolmabahçe’de kesilen ağaçlara neden sessiz? Talimat mı gelmedi? Asırlık çınarları keserek İstanbul’un 'ağaçlı yolunu' çıplak bıraktınız” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Selahattin ozkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ağaç kesiyorsa valilik engel olsaydı gerekeni yapsaydı İBB başındaki hakkında soruşturma açın haddini bildirin devlet otoritesini göstersin yok söyle olmuş yokniye kesmiş sorun kardeşim kesenleri Emir verenleri toplayın millete bıktı artık CHP mı Türkiye'yi yönetiyor......
    Cevapla
  • Esat 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP'ye inanmayın her zaman vaatlerinin tersini yapar bunla inanipta oy filan vereyim demeyin İstanbullu verdi de gördü
    Cevapla
  • Bir Yolcu. 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp de yapılan bütün rezilliklere karşı kör,sağır ve dilsiz oluyorlar.
    Cevapla
  • tuzlali 2 yıl önce Şikayet Et
    Baskan Bey once Tuzla daki agaclari korusaniz?
    Cevapla
  • Kürşat 2 yıl önce Şikayet Et
    Tuzla daki ağaçlar değersizdir demiyorum ama bu kesilen ağaçların değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Tuzla daki Ağaçlar da korunsun ama bunlara daha fazla özen gösterilsin.
    Cevapla
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çınar tarihi simgeler yalakalar sanatçı kılığında hainlik ediyorlar
    Cevapla
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp zihniyetinin derdi ağaç değil millet değil kaos çukartmak yakmak yıkmak yüce rabbim bu millete hainlik düşünenleri kahreylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR