Akşener'in kürsüye çıkardığı sözde 'mağdur' çiftçinin sosyal medya paylaşımları olay oldu!

Neredeyse düzenlediği bütün grup toplantılarında kürsüye sözde 'mağdur' vatandaş adı altında bir ismi çıkaran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu haftaki konuğunun da sosyal medya paylaşımları ifşa oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2022 14:44 GÜNCELLEME 23.03.2022 15:09 SİYASET
Akşener'in kürsüye çıkardığı sözde 'mağdur' çiftçinin sosyal medya paylaşımları olay oldu!
Akşener'in kürsüye çıkardığı sözde 'mağdur' çiftçinin sosyal medya paylaşımları olay oldu!

Meral Akşener partisinin bugün düzenlenen grup toplantısında yine algı operasyonuna kalkıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı'nın grup toplantısında kürsüye çıkardığı ve hazırlanan metinle mağdur edebiyatı yaptırdığı Mehmet Ramazan Karayel isimli şahsın lüks mekanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.

ALGI OPERASYONU YİNE TUTMADI, PAYLAŞIMLARI İFŞA OLDU

Mehmet Ramazan Karayel isimli sözde mağdur şahsı partisinin grup toplantısında kürsüye çıkararak eline tutuşturulan metinle hükümeti hedef aldıran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yine tartışmaların odağı oldu.

Mehmet Ramazan Karayel'in alkollü lüks mekanlardaki fotoğraflarının sosyal medyada gün yüzüne çıkmasıyla birlikte ise İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e tepki yağdı.

Neredeyse her hafta bu şekilde algı operasyonları yaparak vatandaşın aklını bulandırmaya çalışan Akşener'e sosyal medya kullanıcıları "bu kaçıncı tiyatro" şeklinde tepkiler gösterdi.

BENZERLERİ YAŞANMIŞTI

Akşener'in daha önce “mağdur üniversite öğrencisi” diye kürsüye çıkardığı figüran, CHP’li Deniz Barış Çatal çıkmıştı.

Bir başka tiyatroda ise Akşener yine mağdur çiftçi diye tehdit, zorbalık, sarkıntılık gibi suçlardan yargılanan bir sicili bozuğu çıkartmıştı.

YORUMLAR 481 TÜMÜ
  • Desin 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalana oy yok
    Cevapla
  • koray samsun 2 yıl önce Şikayet Et
    maral ablaniz biliyor isini merak etmeyin ....herseyi iyi biliyor ...kadin bizleri takmikyorki ..hepimizi cahil zanediyor kandirabilirim zanediyor ..gerci yüzde 10 % kandirabilmis ...beni ve ailemi asla ..buna oy vermem giderim pasinyana veririm ..cünkü adam dasnak oldugnu gizlemiyor ...ama bu milliyetcilik adi altinda gizleniyor ....Kripto maral Apblacigim
    Cevapla
  • MUROOO BAfRALIIII 2 yıl önce Şikayet Et
    chpli kadin gibi ...yegenlerine süt alamiyordu ...ama bol bol aslan sütüyle poz veren igrenc karakteriz ..buda iyi partililerin ayni karaktersiz oyunu
    Cevapla
  • Selahattin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlarda utanma diye bir kavram yok heralde yabanci ülkelerin muhalefeti ülkelerinin kalkinmasi icin hükümetlere destek olurken bizim ülkemizde ülkeyi cökertmek icin caba harciyorlar icler acisi bir muhalefete sahibiz
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Birisi yazmış yemekte mi yemeyelim. Ye de; ben orta gelirliyim 1000 lira 2000 liralık yemek sofrasında hiç bulunmadım. Yemeğe 50 lira verirken de elim titriyor. Bir de hani siz açtınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR