Akşener partisinde 'Çatlak ses' istemiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin başkanlık divanında görev değişiklikleri yaptı. Koray Aydın'ın teşkilatlardaki etkisini azaltmak isteyen Akşener'in partisinde 'çatlak ses' istemediği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2022 10:17 GÜNCELLEME 01.04.2022 10:18 SİYASET
Akşener partisinde 'Çatlak ses' istemiyor
Akşener partisinde 'Çatlak ses' istemiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde partisinde Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'nu görevden almıştı. A Takımı'nda değişiklikler yapan Akşener, Koray Aydın'ı da teşkilat sorumluluğundan alarak Siyasi İşler Başkanlığı'na getirmişti. 

Teşkilatları kendisine bağlayan Akşener'in Koray Aydın'ın teşkilatlar üzerinde etkisini azaltmayı hedeflediği konuşulanlar arasında. 

AKŞENER 'ÇATLAK SES' İSTEMİYOR

Akşener’in bu hamlesinin altı muhalefet partisi ile Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çıkarılacak “ortak adaya” yönelik olduğu değerlendirmeleri de yapılıyor. İddialara göre Akşener, parti içinden, özellikle teşkilatlardan, ortak bir cumhurbaşkanı adayı ile ilgili “çatlak ses” çıkmasını istemiyor. 

Mehmet Acet yazdı: Akşener’in isimsiz aday bombası CHP’de nasıl karşılandı?Mehmet Acet yazdı: Akşener’in isimsiz aday bombası CHP’de nasıl karşılandı?

Millet İttifakı'nda adaylık rekabeti kızıştı: Son sözü kim söyleyecek?Millet İttifakı'nda adaylık rekabeti kızıştı: Son sözü kim söyleyecek?

Kılıçdaroğlu: Başbakan adayımız Meral AkşenerKılıçdaroğlu: Başbakan adayımız Meral Akşener

KAYNAK : CUMHURİYET
YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • Koca 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti; pkk ve fetö ile sarmaş dolaş...
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    milliyetçi ve yerli akım yok ediliyor. sadece iyi demekle iyi olunmuyor
    Cevapla
  • meraci83 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Yavuz Ağıralioğlu ve Koray aydın; sözüm ona milliyetçiliklerinden şüphe duyulmayacak iki insan. Ne gariptir ki istikbal için ne olduğu (!) belli olan proje bir kişinin himayesine girerek milliyetçiliklerini sorgulatır hale geldiler. Gerçekten çok yazık!..
    Cevapla
  • gürsel 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP de gerçek Atatürkçü İYİ de ülkücü kalmadı hepsi HDP çatısı altına toplandı...
    Cevapla
  • keman 2 yıl önce Şikayet Et
    bakın doğuda müslüman kürtler kırk yıl boyunca terörü rün tüm baskılarına ragmen vatan bayrak ülkesine ihanet etmediler terörüre karşı dik durdular bir çakıl taşı dahi vermediler ve bölgede ak parti birinci parti yaptılar ey mhp ayrılAN ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİM sizede gelin yuvanıza dünya malına aldanmayın vatan bayrak için gelin partinize sizi başka yerde tutmazlar vatan bayrak için gelin b-u gün birlik günü beraberlik günüdür hdp kürtlerde aldığı oy bir milyon diğer oyları araştırılsın kimler veriyor nasıl alıyor allahım ülkemizi ordumuzu koru güç ver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR