Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ilan etmesinin ardından gözlerin çevrildiği isimden açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2022 09:47 GÜNCELLEME 14.04.2022 10:00 SİYASET
Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması
Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ geçtiğimiz hafta partisinin cumhurbaşkanı adayının ABB Başkanı Mansur Yavaş olduğunu açıkladı. Yavaş bir anda siyaset sahnesinde bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Özdağ, toplumun geniş bir kesiminde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ilgi olduğunu ve Zafer Partisi'nin Yavaş'ı adaylık için göreve çağırdığını söyledi.

Konu hakkında sessizliğini koruyan, sadece ''Ben siyasetin içinde değilim, kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum'' diyen Mansur Yavaş, İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladı. Yavaş, Özdağ'ın açıklamalarına da yanıt verdi.

"ADAYA ALTILI MASA KARAR VERECEK"

Ümit Özdağ'ın "Adayımız Mansur Yavaş" sözlerinin kendisini rahatsız ettiğini söyleyen ABB Başkanı, "Ben Millet İttifakı'nın belediye başkanıyım. Cumhurbaşkanı adayına altılı masa karar verecek. Bunu herkes biliyor. Hal böyleyken, böyle bir açıklamanın yeri yok, gereği de yok. Benimle görüşülmemiş. Bana sorulmamış. Benim fikrim alınmamış. Ben "Adayım" dememişim. "Aday değilim" diyorum üstelik. Buna rağmen Özdağ'ın kendi amacı doğrultusunda yaptığı bir hareket bu. Açıkçası rahatsız oldum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • ibrahim kılıç 2 yıl önce Şikayet Et
    3 yıl geçmesine rapmen Ankara gibi büyük bir şehirde Bir tane yeni icraatı olmayan birini kurtarıcı olarak görenlere diyecek tek kelam ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
    Cevapla
  • ibrahim kılıç 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih alyatlının programında tabiki projemiz var şimdi bulamadım ama diyen bir adam dan memnunsan sen başkanınıda al dön memleketine
    Cevapla
  • isa 2 yıl önce Şikayet Et
    bundan cumhur başkanı olursa kemal den de muhtar olur.
    Cevapla
  • bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    hepsi bir yerden emir gelmesini bekliyor altılı masada emir bekliyor bakalım tombaladan kim çıkacak
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Milletin karısıyla eğleneceklerine bunun konuşma şekilne baksınlar önce aynada kendilerini görsünler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR