AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Canan Kaftancıoğlu açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yargıtay'ın CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kararı için, "Bu dosyanın içini ne ben bilirim ne de CHP bilir. Karar yayınlanır yayınlanmaz hemen Cumhurbaşkanımıza saldırmaya başladılar" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2022 18:17 GÜNCELLEME 12.05.2022 19:59 SİYASET
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Canan Kaftancıoğlu açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Canan Kaftancıoğlu açıklaması

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Terör örgütlerine harekat alanı bırakmıyoruz. 

Göçmenler üzerinden bir takım provokasyonlara şahit oluyoruz. Turizm sezonunun yaklaştığı bu dönemde daha kışkırtıcı yaklaşımlar görüyoruz. Türkiye'nin içerisine tercüme ederek bir provokasyon unsuru haline getirmek isteyenleri görüyoruz. Türkiye'nin göç yönetimi konusunda bir politikası vardır. Düzensiz göçle etkin bir şekilde mücadele edilmektedir. Ülke içerisinde bazı illerde sığınmacı kaydı kapatıldı. Sığınmacılar kayıtlı bulundukları illerde kalmalıdır. Bir hukuk devleti olarak sığınma talebi bulunanlara hukuk çerçevesinde izin verilmektedir. 2021-2025 yılları kapsayacak şekilde eylem planı hayata geçirilmiştir. Sorunun kaynağı ülkelere yönelik briket evler yapılarak bu göçün ülkemize daha fazla baskı yapmaması için çözümler üretilmektedir. 2 milyon 608 bin göçmenin ülkeye girişine izin verilmemiştir. Göçmenlerle ilgili asayiş sorunları olduğunda bunlara en etkili şekilde müdahale edilmektedir. Hiçbir zaman bir yanlış olduğunda vatandaşlarımız kendileri müdahale etmesinler. Doğru olan yöntem güvenlik güçlerine haber verilmesidir. Göndereceğiz, yollayacağız dendiğinde bunun bir yöntemi olmalıdır ya da karşıda katiller varken onları göndermemiz doğru değildir. Sonsuza kadar burada kalmayacaklar.

"SONSUZA KADAR KALMAYACAKLAR, GÜNÜ GELDİĞİNDE GİDECEKLER"

Katillerden korunmuş bölgeler ortaya çıktığında zaten gidecekler. O bölgelerde alt yapı kurulması bu geri dönüşleri sağlayacaktır. Vatandaşlarımız birçok yerden fotoğraf atıyorlar emin olsunlar ki bunlar gerekli makamlara iletiliyor. Ülkemizde ilgisi olmayan başka ülkelerin sınırlarından geçişlerin videolarını yaymamak gerekir. Birilerinin bizi zayıflatmak için kullandığı yöntemlerdir. Bu yöntemleri kullananlara karşı gerekli duyarlılık gösterilmelidir. 

"KENDİMİZE YAKIŞANI YAPTIK"

Suriye rejimi normalleşsin, kendi vatandaşlarına siyasi haklar versin diye uğraşan Türkiye'ydi. Ne zaman katliamlar başladı o zaman Türkiye tepki gösterdi.

Ukrayna'da bir kaç ayda yaptıklarını uluslararası güçler Suriye'de yıllardır uygulamadı. Güvenli bölge kurulmadığı zaman Türkiye sınırını kapatsaydı Türkiye milyonlarca insanın ölümüne neden olacaktı. Kendimize yakışanı yaptık.

İnsanları katillere teslim edecek bir tutum söz konusu değildir.

Türkiye'nin demografik güvenliği konusunda hassasiyetimiz yüksektir. Hayali kışkırtıcı hesaplar doğru değildir.

İLK BAŞÖRTÜLÜ VALİ

Sayın valimizi tebrik ediyoruz, dünkü kararname ile yeni görevlerine atananları tebrik ediyoruz. Bütün bu atamaların Türkiye'de kadınlarla artık herhangi bir şekilde uğraşılmamasını gösteren bir atmosfere giderdiğimizi gösterir. Kadınlarımız artık daha çok yer alacak. Hiç kimse hiç kimseyi yargılamamalıdır, özellikle kadınların kılık ve kıyafetleriyle yargılamamalıdır. 

AK Parti'den 'asgari ücrete ek zam' açıklamasıAK Parti'den 'asgari ücrete ek zam' açıklaması

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

(AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin'in asgari ücret açıklaması)

Asgari ücret ya da başka konular tabi ki dar gelirli vatandaşlarımızı ekonomik anlamda korumak için her zaman gündemimizdedir. Fakat bir açıklama yapıldığında bunun hemen olacağını düşünmemek gerekir. Bakanlıklarımızın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. 

ÜMİT ÖZDAĞ'IN SIĞINMACILARLA İLGİLİ SÖZLERİ

Sığınmacılara yönelik nefret söylemi farklı yerlerden üretiliyor. Şu görülmüştür. Bunun arkasındaki siyasal motivasyona baktığımızda demokratik ortamı zehirleyen bir görüntü. Avrupa'da Türk, yabancı, müslüman düşmanlığı aynı kesimler tarafından provokatif zemin oluşturuluyor. Kes kopyala yapıştır şeklinde Türk siyasetine uyarlanmaya çalışıldığını görüyoruz.

İnsanları hedef gösteren söylemler tabi ki ırkçılık oluyor. Gerçekte olmayan bir şeyi söyleyip arkasına da yapamayacakları şeyleri ekliyorlar.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN SİYASİ YASAKLI SAYILMASI

Bu dosyanın içini ne ben bilirim ne de CHP bilir. Karar yayınlanır yayınlanmaz hemen Cumhurbaşkanımıza saldırmaya başladılar. Cumhur İttifakı'nı hedef göstererek duruma sokuyorlar. Hukukçuların yürüteceği bir tartışma. Kimileri beğenir kimileri beğenmez. Halbuki bazı davalardan beraat etmiş bazı davalardan suçlu bulunmuş. yargı kararını herkes kendi tarafından değerlendirecektir ama dosyayı biz de bilmiyoruz onlar da bilmiyor. 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 143 TÜMÜ
  • Bos yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp’ye de ayni yasagi uygulayin zira onlar da aleni teror propagandasi yapiyor. Siginmacilar konusunda Ozdag ile ayni dusuncedeyiz. Insanlarin akliyla daha fazla oynamayin. Herkes neyin ne oldugunu gayet iyi goruyor.
    Cevapla
  • irfan 1 yıl önce Şikayet Et
    nasıl olacak isteğe bağlı diyen siz değilmisiniz sorun bakalım hangi sığınmacı bu ülkeden gider adamların hiç bir sıkıntısı yok türk vatandaşından daha fazla hak ve hürriyete sahip birinci sınıf insan lar özgürlük ve refah seviyeleri tavan yapmış durumda vatan bayrak ve güvenlik sorunları yok yani bedevadan vatan sahibi oldular
    Cevapla
  • taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    nasil gonderilecek hic inandirici degil burda dogum rekoru kirdilar burada evlendiler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin evinizde mi kalıyorlar.
    Cevapla
  • uyanış 1 yıl önce Şikayet Et
    istedikleri kadar kalabilirler denilmişti. eğer ki sırf onlardan oy alabilmek için vatandaşlık da verdiyseniz yazıklar olsun size.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR