Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Ödünüz patlıyor...

İçişleri Bakanı Soylu, Kadıköy'deki provokatif yürüyüşte polise yumruk atan DBP'li vekil Salihe Aydeniz ile hakaretler yağdıran HDP'li vekillere sesini çıkaramayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2022 09:25 GÜNCELLEME 16.06.2022 10:17 SİYASET
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Ödünüz patlıyor...
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Ödünüz patlıyor...

İçişleri Bakanı Soylu, polise yumruk atan HDP'li vekile tepki gösteremeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Soylu "Kılıçdaroğlu, bebek katili teröristbaşı Apo'nun sözde tecridi için iğrenç sloganlarıyla yürüyen HDPKK vekillerine söz edemeyince, zevahiri kurtarmak için güya, Polise saldırıyı doğru bulmamış. Samimiyetsizsiniz. HDPKK incinmesin diye ödünüz patlıyor. Allah ellerine fırsat vermesin." açıklamalarında bulundu.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, 12 Haziran'da Kadıköy'de "Tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için Gemlik'e yürüyoruz" adı altında yapılan eylemde polis memuru Hakan A'ya yumruk attığı iddia edilen bir vekilinin kimliğinin tespitine yönelik çalışma yapmıştı.

Mağdur Hakan A'ya yumruk atan kişinin DBP vekili Salihe Aydeniz olduğunun belirlenmesinin ardından savcılık, "görevli polis memuruna mukavemet" suçundan soruşturma başlatılmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Dogulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke ne çektiyse CHP zihniyetinden çekti Allah bunlara fırsat vermesinn
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 1 yıl önce Şikayet Et
    chp hdpkk'nın kucağına oturmuştur, yani hdpkk chp'yi rehin almış ve onu chpkk yapmıştır !..
    Cevapla
  • Serçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Tasmalı CHP.
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk ebedi İslam ve Türkiye düşmanı Terör destekçisidir
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    abd-ab nin verdiği ihanet görevi bunlar için şeref ve yapılması kolay iş ancak çırpındıkça batmaları psikolojilerini hırpalıyor....allah c c daha peder yapsın inişallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR