Fatih Erbakan'dan emekli ve çalışana en az yüzde yüz zam sözü

Partisinin Uşak Olağan İl Kongresi'nde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Görüş coşkusunu bütün Türkiye'de yeniden yaşatmak istediklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2022 21:31 GÜNCELLEME 19.06.2022 21:55 SİYASET
Fatih Erbakan'dan emekli ve çalışana en az yüzde yüz zam sözü
Fatih Erbakan'dan emekli ve çalışana en az yüzde yüz zam sözü

Uşak'ta esnafı ziyaret eden Erbakan, partisinin Uşak Öğretmenevi'nde düzenlenen 2. Olağan İl Kongresine katılarak bir konuşma yaptı.

Toplumun birçok kesiminin Milli Görüş iktidarını aradığını, son aylarda Türkiye'de en fazla üye artışı kaydeden parti olduklarını savunan Erbakan, en kısa zamanda 500 bin üye hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi'nin ülkenin umudu olduğunu belirten Erbakan, "Buradan bütün Türkiye'ye sesleniyorum. Umutsuzluğa kapılmayın, karamsarlığa düşmeyin. Çünkü artık çare var. Yeniden Refah Partisi her geçen gün güçlenerek gümbür gümbür yoluna devam ediyor, iktidara yürüyüşüne devam ediyor." diye konuştu.

Hükümetin ekonomi ve tarım politikalarını eleştiren Erbakan, bu alanlardaki sorunların ancak Milli Görüşle çözülebileceğini iddia etti.

İktidarları döneminde milli kaynak paketleri açıklayacaklarını, memura, emekliye, işçiye en az yüzde 100 maaş zammı yapacaklarını, çiftçiye yüksek taban fiyatlar ve ucuz mazot vereceklerini anlatan Erbakan, "Yeniden meydanlara inme vakti gelmiştir. Milli Görüş coşkusunu, heyecanını bütün Türkiye'de yeniden yaşatmanın vakti gelmiştir. 94 şahlanışının, 95 şahlanışının heyecanını yeniden yaşama vakti gelmiştir." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : AA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    kuru sıkı tabancası.
    Cevapla
  • ogün 1 yıl önce Şikayet Et
    sen daha Milli görüşün ne olduğunu özüseyememişsin ,bölücülerin ortağı olmuş Muhafazakar oyları bölme derdine düşmüş Ülkeye ihanetin yeni versiyonu olmuşsun Dava dedğin Milli olmak Yerli olmaktır azıcık bir kırıntı olsaydı sende tarafını belli ederdin buda, zillet ittifakı değil Esas Milli Görüşün Temsilcisi olan Cumhur İttifakı olurdu , bir artı altı lı masada değilim diyorsun ama bakıyorumda iktidarı devamlı eleştirmek için bahane arıyorsun insanda birazcık gurur olsa Babasına zulm edenlerle dolaylıda olsa beraber olmazdın.
    Cevapla
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel canım gel, sen de gel bir eksiğimiz de sendin.
    Cevapla
  • niksarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    yüzde bir dahi oyu olamayan biri iktidara gelince memura yüzde yüz zam yapacam diyorsun eee gelemeyeceğine göre .....
    Cevapla
  • doğruları konuşan 1 yıl önce Şikayet Et
    Babasının oğlu. Adam gibi adam. Hiçbir bahaneyle üç beş kuruş para için İsrail gibi katil bir devletle masaya oturmaz mesela. Başkaları gibi çakma değil, gerçek milli görüşçü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR