Gelecek Partisi'nden "Cumhurbaşkanı adayı" açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "6'lı masanın yapacağı ilk iş, cumhurbaşkanlığını kazanmak. Cumhurbaşkanı adayımızı, seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2022 14:49 GÜNCELLEME 01.07.2022 14:49 SİYASET
Gelecek Partisi'nden "Cumhurbaşkanı adayı" açıklaması
Gelecek Partisi'nden "Cumhurbaşkanı adayı" açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Kırıkkale’de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

"6 PARTİ OLARAK YOLCULUK YAPARKEN ÇOK TECRÜBELİ İNSANLARA SAHİBİZ"

Selçuk Özdağ, "Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi Türkiye'nin bir sorunudur. Diğer bir problem ise ekonomik krizdir. Bunun nedeni de yönetememe krizidir. Gelecek Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz zaman parlamenter sisteme geçişi başlatacağız. 6'lı masanın yapacağı ilk iş, cumhurbaşkanlığını kazanmak. Cumhurbaşkanı adayımızı da seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız. 6 parti olarak yolculuk yaparken çok tecrübeli insanlara sahibiz" diye konuştu. 

KAYNAK : DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimler kimlerle beraber yazık
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar tecrübelilerki faha c başkanı adaylarını açıklamaktan korkuyorlar meden yıpranırmış muhalefette yipranmaktan korksn aday yolda erir. Seçim kararı alınalı yullar oldu Siz nerelerdesiniz.
    Cevapla
  • Atabey 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz kimsiniz ya gelecek partisi oyun ne kadar söyle..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR