Fatih Erbakan'dan 6'lı masa tepkisi: Çatırtılar Anadolu'dan duyuluyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CHP, İYİ Parti, DEVA, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu 6'lı masayı hedef aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2022 08:29 GÜNCELLEME 04.07.2022 10:23 SİYASET
Fatih Erbakan'dan 6'lı masa tepkisi: Çatırtılar Anadolu'dan duyuluyor
Fatih Erbakan'dan 6'lı masa tepkisi: Çatırtılar Anadolu'dan duyuluyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Eskişehir İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere kente geldi. Tek listeyle girilen seçimde, Osman Mandacı Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı olarak seçildi. Kongre'ye Parti Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yanı sıra teşkilat üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

"ŞİMDİDEN KOLTUK KAVGASINA DÜŞTÜLER"
Kongrede bir konuşma gerçekleştiren Erbakan, altılı masanın çok uzun ömürlü olmayacağını belirterek, "Karşınıza bir altılı masa çıkıyor ve daha şimdiden koltuk kavgasına düştüklerinin sinyallerini vermeye başladılar. Sen mi cumhurbaşkanı olursun? Ben mi bakan olurum? Masanın bir tarafında eski AK Partili başbakan, bakanlar ve eskiden AK Parti hükümetlerinde görev yapanlar. Masanın diğer tarafı eskiden AK Parti'de görev yapanlardan cumhurbaşkanı olmaz, diyor. Bizim eski AK Partili bakanlar, başbakanlar masanın bu tarafına cevap veriyor." ifadelerini kullandı.

"BOLU BELEDİYE BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NU SUÇLUYOR"
Sözlerini sürdüren Erbakan, "Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı kendisi cumhurbaşkanı olmak isterken, İYİ Parti tarafı başka bir aday çıkarmak istiyor. Bu yetmiyor İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan'ıyla, CHP Genel Başkanı arasındaki cumhurbaşkanlığı adaylığı rekabeti her geçen gün artarak devam ediyor. Bütün bunların üstüne CHP'li Bolu Belediye Başkanı kendi genel başkanını cesaretsizlikle suçluyor, aday olamayacaksan ben çıkıyım aday olayım, çekil önümde durma diyor." şeklinde konuştu.

"ÇATIRTILAR ANADOLU'DAN DUYULMAYA BAŞLADI"
Erbakan sözlerini şöyle tamamladı: "Böyle bir tablonun içerisinde biz ne diyoruz. Altılı masadan gelen çatırtılar, patırtılar bütün Türkiye'den Anadolu'dan duyulmaya başlamıştır. Çok uzun ömürlü olmayacağı da açık bir şekilde ortadadır. Masadakilerden hiçbir tanesinin ülkenin temel problemleriyle ilgili somut bir çözüm önerisi yok"

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Gokhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Japonya basbakani vuruldu
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih efendi. Babanın partisini bölüp, partiden ayrılan Erdoğan'dan mı medet umuyorsun.
    Cevapla
  • Duhan Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Her iki tarafıda ayni şekilde eleştiriyor biz sadece gerçekleri savunuyoruz muhalefet neyse iktidarda oda diğer konuşmalarına bakarsan her iki tarafın yanlışlarını ortaya koyuyoruz
    Cevapla
  • Mechul hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakikati haykırıyor adam... babasının partisinin misyonu ise çoktaaannn bitti.
    Cevapla
  • ben 1 yıl önce Şikayet Et
    bu arkadaşı bir türlü çözemiyorum kimse kusura bakmasın ama aynı münafıklar gibi hareket ediyor. bir öyle bir böyle.
    Cevapla
  • odp35 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin hedefiniz Saadet ve Karamollaoğlu olmalı Fatih bey. Bırakın "eski Ak Partililer" diye laflar etmeyi, altılı masa diye konuşmayı. Ak Partinin, kendisine layık görmediği isimlerle uğraşmak sayın Cumhurbaşkanımızın işi. Siz, babanızın kurduğu partiye sizi layık görmeyen Karamollaoğlu'nu hedef alın. 1.5 porsiyon ortaya karışık lafları bırakın. Kendinizi göstermeniz, rüştünüzü ispat etmeniz için, o dediğiniz altılı masada pişmiş kelle gibi oturan asıl rakibinize odaklanın, onun hedef alın, onun karşısına çıkın, onunla ağız dalaşına girin bir bakalım.
    Cevapla
  • Duhan Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Her iki tarafıda ayni şekilde eleştiriyor biz sadece gerçekleri savunuyoruz muhalefet neyse iktidarda odar diğer konuşmalarına bakarsan her iki tarafın yanlışlarını ortaya koyuyoruz . Fatih Erbakan'ın konuşmalarını dinlemeden çamur atmayın ! Gerçekleri söylemek suçsa evet suçluyuz geri adım atmıyoruz yanlışı yapan babamız bile olsa eleştirmeye devam edeceğiz
    Cevapla
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Kedi uzanamadığı ciğer e mundar dermiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR