Bahçeli davet etmişti: Baki Ersoy yeniden MHP'ye üye oldu

Kesin ihraç talebiyle Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partisinden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından tekrar partiye davet edilmesinin ardından partiye yeniden üye oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2022 14:09 GÜNCELLEME 16.07.2022 14:09 SİYASET
Bahçeli davet etmişti: Baki Ersoy yeniden MHP'ye üye oldu
Bahçeli davet etmişti: Baki Ersoy yeniden MHP'ye üye oldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kesin ihraç talebiyle Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partisinden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından tekrar partiye davet edilmesinin ardından partiye yeniden üye oldu.

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Büyüğümüz, liderimiz sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları ile hizmet etmekten gurur duyduğum, şanlı şerefli 3 hilalin gölgesinde tekrar görevime başlamanın gururunu yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

SEMİH YALÇIN AÇIKLAMIŞTI

MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, "5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir. Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır" dedi.

ERSOY 'ŞEREF DUYDUM' DEMİŞTİ

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda, "Liderimin çağrısından şeref duydum. Yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici. Son nefesime kadar liderim Devlet Bahçeli Beyefendinin ve davamın emrindeyim. Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket. Yüce Allah Liderimizi Başımızdan Eksik Etmesin" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakı Ersoy geri döndü ama malesef seçmen olarak bizler bahçe linin yüksek zekasına ve dehasına yetişemediğimiz için geri dönemiyoruz
    Cevapla
  • Miço 60 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben değişik bakıyorum. Biraz lafının arkasında olmak gerekiyor. Sen bu vekili doğru söylediği için kovacaksın..Sende sayın vekil kovulmadan istifa edeceksin..Eee, ne bu şimdi. Olmaz omurgalı insan bu tenaküze olur vermez.
    Cevapla
  • Tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlıştan dönülmesi uygun olmuş,sebep olanlardan Allah razı olsun..!Siyasettin bir sınıf daha atladığı aşikar oldu..!
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    MHP baktı ki Kayseri'den oy kaybedecek çark etti, şimdi sormak gerek "bu meselede kim haklıydı?" Dik duruş yeniden oraya gitmemeyi gerektirmez miydi? Baki Ersoy bağımsız olsa yine kazanırdı ondan şüphem yok çünkü sevilen bir kişi, haa MHP nin dik duruşu olsaydı hükümet ortağı olarak birkaç bakanlık alır, misafir oyuncu gibi olamazdı. İlginç...
    Cevapla
  • kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    doğruyu söyledi kovuldu .sonunda ölümde olsa doğru ol demekki çıkar doğrulardan önce geliyor artık doğrusu olmaz böyle çark ettiğine göre
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR