Kılıçdaroğlu'nun korumaları gazetecileri yaka paça dışarı attı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dün gerçekleştirdiği Tekirdağ ziyareti sırasında belediye çalışanlarının eylemini görmezden gelip işçilerin yüzüne bakmamıştı. Aynı ziyarette Kılıçdaroğlu'nun korumaları gazetecileri tartakladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2022 15:32 GÜNCELLEME 20.08.2022 15:32 SİYASET
Kılıçdaroğlu'nun korumaları gazetecileri yaka paça dışarı attı
Kılıçdaroğlu'nun korumaları gazetecileri yaka paça dışarı attı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gerçekleştirdiği olaylı Tekirdağ ziyaretinde, açılışını gerçekleştirdiği yeni hizmet binasına bir grup gazeteci alınmadı. 

Kılıçdaroğlu'na yakın basın mensuplarının içeri alınması ve diğer gazetecilerin yaka paça dışarı atılması büyük tepki çekti. 

CHP liderinin korumaları tarafından dışarı çıkarılan gazeteci, "Rezillik bu basını almıyorlar içeri" diyerek isyan etti. 

KILIÇDAROĞLU TEKİRDAĞ'DA EYLEM YAPAN İŞÇİLERİN DE YÜZÜNE BAKMAMIŞTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan yüzlerce işçi, Ocak ayından bu yana dile getirdikleri zam talebini yinelemek için üçüncü kez eylem yaparak ücretlerinin iyileştirilmesi talebinde bulundu. İşçiler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının açılış töreni öncesinde bir araya gelerek attıkları sloganlar ile tören alanına doğru yürüyüşe geçtikleri esnada bir vatandaşın "Asgari ücretin üzerinde maaş alıyorsunuz, size asgari ücret bile fazla. Hiç utanmadan zam istiyorsunuz" sözü ortalığı karıştırdı. Vatandaşın bu sözünü duyan işçiler, vatandaşın üstüne yürüdü. Her iki tarafın birbirlerine karşı bağırdığı olayda polis vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı.

Yürüyüşlerine devam eden işçiler, toplanma alanında bir araya gelerek slogan atmaya devam ettiler. İşçiler adına konuşan Disk Tekirdağ Şube Başkanı Mesut Alak, "Biz sadece hakkımızı istiyoruz. Aylardır dile getirdiğimiz zam talebimiz kimse tarafından dikkate alınmadı. CHP Milletvekillerine gittik, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a gittik, Meclis Üyelerine gittik. Kimse bizi dikkate almadı. Biz hakkımız olan zammı istiyoruz ve mücadeleye devam edeceğiz" dedi

İşçiler eylem yaptıkları sırada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin binasının açılışına gelen Kılıçdaroğlu'nun aracı işçilerin olduğu alandan hızla ilerleyerek uzaklaştı.

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • dipNot 1 yıl önce Şikayet Et
    aslinda bu tipitip i takip eden basinda hata. Ne söylicekki size neyin beklentisindesinizki bunun pesinden kosuyorsunuz
    Cevapla
  • Ya sabır 1 yıl önce Şikayet Et
    Özgürlük demokrasi arayanlara güzel bir görüntü chpkk nın demokrasi ve özgürlük anlayışı bu kadar işte
    Cevapla
  • Oduncu salih 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP ye oy verenlere ve vermeyi düşünenlere oh olsun
    Cevapla
  • muhammet beyazal. 1 yıl önce Şikayet Et
    hani basına baskı var diye bağıranlar, işte asıl baskıcı kimler olduğunu millet görsün.
    Cevapla
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım bizleri Allah'tan korkmayanların şerrinden koru, Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR