Mardin DEVA Partisi’nde istifa depremi

Mardin DEVA Partisi'nin 3 ilçe başkanı ve bazı yöneticileri birlikte istifa etti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2022 20:29 GÜNCELLEME 27.08.2022 20:32 SİYASET
Mardin DEVA Partisi’nde istifa depremi
Mardin DEVA Partisi’nde istifa depremi

Alınan bilgilere göre, Deva Partisi Mardin İl Başkanlığında bazı yöneticilerin yanı sıra toplu halde istifa dilekçelerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan Midyat İlçe Başkanı Mehmet Beşir Romioğlu, Dargeçit İlçe Başkanı Sadık Günel ve Mazıdağı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Aydın partiden istifa kararı aldıklarını açıkladı.

Midyat DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Beşir Romioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Halkımızın refahını artırmak, insan hakları, özgürlükler, ileri demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkeleri ile hareket ederek kuruluşunda yer aldığım Midyat Deva Partisi İlçe Başkanlığı görevimden yönetimim ile beraber istifa ediyorum. İstifalarının gerekçesi sağlık, ekonomik ve benzeri sebepler değildir. Kamuoyu ayrıntılı bilgilendirilecektir. Saygılarımla" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Depremin altında kal hain yaşasın cumhurittifakı
    Cevapla
  • Tolunay 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklınız neredeydi?
    Cevapla
  • Fatma özsoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Ooohhh bereketli olsun inşaAllah amiiiin aminn amiiiin
    Cevapla
  • bozok : 1 yıl önce Şikayet Et
    kendine devan yokki millet olsun
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun kaç oyu varki deprem olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR